Plejaderna, 7 Maj 2015

Mira från Plejadernas Höga Råd

Kanal: Valerie Donner

7 Maj 2015

Hälsningar, jag är Mira.

Som ni kanske vet arbetar jag heltid med Jordens Råd, assisterande med Jordens Uppstigning.

Från vår station ser allt bra ut. Framåtskridandet är gjort på Jorden. Vi ser den stora bilden och ni kan bara se en liten portion. Den Gudomliga Planen är i sin ordning.

Kaos är en del av förändringen. Vi förstår att det kan vara obekvämt för er men det är nödvändigt.  Varför inte acceptera det och gå framåt? Om ni hade någon idé om hur mycket er planet verkligen förändras, så skulle ni vara i vördnad. Vi kan berätta det för er för att vi är i vördnad. Vi ser öppningarna och punkterna av korrigeringen. Vi är en del av de som hjälper Jorden med att få resten i balans så detta involverar korrigeringen.

Jorden är den mest älskande och underbara Varelse. Hon har sitt livsöde till vilket hon rör sig, och så gör var och en av er. Vi som rymdfamilj, älskar och stödjer Jorden och er på era nästa steg i er process av Uppstigningen. Hur kan ni komma till högre medvetenhet om ni håller er kvar i det förgångna? Ni måste besluta vad det är som ni vill och sen ta steg i den riktningen.

Vi kan berätta för er att de som kontrollerar er planet har fått lära sig några svåra läxor. Ju mer de försöker att kontrollera er och er framtid, finner de sig själva bli mindre effektiva. De är fokuserade på för de får inte tillåtelse att upprätthålla sitt fäste, hur mycket de än försöker. De upptäcker sina felaktiga handlingar.

Detta läggs fram i förgrunden och många förändringar har redan inträffat. Så småningom kommer mänskligheten bli fri igen. Vi försäkrar er om denna Sanning. Det finns många tappra Ljusarbetare i alla service områden som ni själva, som är tillägnade framgångsrik Uppstigning av Jorden. Vi är allierade med er för det. Vi övervakar vad som inträffar och gör justeringar om det är nödvändigt. Vi kan inte göra det för er, men vi kan skydda och assistera er. Vi håller konstant denna energi åt er och Jorden.

Vi kan också se de vackra högre tankar som formas och medvetenheten som stiger. Många människor öppnar sina hjärtan. De inser att någonting händer. De känner mer kärlek och börjar att agera kärleksfullt. Vår Skapare håller bara detta högsta goda för Hans/Hennes skapelser. De som behöver vara någon annanstans kommer också upp dit till avslutning, för att bli älskande, så de följaktligen kan lära sina läxor.

Många av er Plejadiska familj är i Galaktiska flottorna runt Jorden. De applåderar er varje gång era tankar blir högre, och er alltmer vackra Jord är upplyft från mörker. Färgerna, ljuden, tankarna och energierna tränger igenom etern runt Jorden, så vi vet förbättringarna som är gjorda. Vi är nöjda med att så många håller Ljuset.

Var snälla och förstå att ni är assisterade av legionen från oss i rymden, Ljus Rikena, och allt av Skapelsen när ni rör er mot högre medvetenhet. Ni kommer att finna att ert fokus av att skapa en ny verklighet är vad som är nödvändigt. Era tankar är märkbart kraftfulla. De upplyftande tankarna hjälper till att lyfta upp livet på planeten.

Vi älskar er och är mer er varje steg på er väg.

Jag är Mira.

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

You may also like...