Plejaderna via Ann Marie, 15 augusti, 2018

Plejaderna 15 augusti, 2018

 

Den onekliga sanningen – 15 augusti, 2018

Inom varje individ förekommer områden med sakkunskap. Vissa är uppenbara, andra är det inte. Då ni utövar introspektion börjar dessa aspekter som inte är uppenbara, att framträda. På grund av att de skenbart har hållits dolda, kan det vara svårt att acceptera dessa förmågor eller egenskaper som en del av er. Men sanningen i frågan kan förnimmas. Ni kan känna det i varje uns av er varelse.

Sanningen går inte att förneka. Era känslor är bevis på det.

 

Healing av själen – 13 augusti, 2018

Healing av själen är nödvändigt och väsentligt för att ni ska kunna framskrida. Utan detta är det omöjligt för er att se och känna er själ fullständigt. Det kräver introspektion. Det krävs mod – modet att möta och släppa taget om delar i er själva. För dessa blockeringar har verkligen blivit en del av er – MEN DE ÄR INTE NI. Ni måste släppa det som ni inte är.

 

Nu – 9 augusti 2018

Världen håller på vänder. Trots allt står världen i färd med att vända. Er möjlighet att växa infaller aldrig senare. Tiden är alltid nu. Det finns bara nuet – detta ögonblick. Det är er plattform för er att agera. NU.

 

Enhet – 9 augusti, 2018

Tanken om tävlande har lärt er att döma er själva. Ni måste vara den bästa. Och ifall ni inte är det, så förlorar ni. Ni är inte tillräckligt bra. Detta är separation.

Men sanningen är att vi tillsammans blir starkare. Enheten i energin, en kombination av samtliga individers gåvor som skapar en mäktig kärlek och ett mäktigt ljus, kommer att medföra transformation. Detta är vägen framåt. Enhet är vägen framåt.

 

 

https://streamlinerspirit.com

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...