Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner 8 januari, 2016

Plejaderna

Plejadernas Höga Råd

via Valerie Donner

8 januari, 2016

Meddelande från Mira

Hälsningar, här är Mira. Jag arbetar nu tillsammans med Jordens Råd för att hjälpa till med jordens uppstigning och livet på jorden.

Med er uppstigning framskrider ni väl. Energimässigt stiger ni upp i ett högre medvetande. Era vibrationer stiger. Ni är i full färd med er uppstigning.

Det gläder oss att få berätta det här, för vi vet att ni arbetar flitigt bland många hinder. Vi observerar de svårigheter och den turbulens som ni för tillfället vadar igenom på jorden. Vid denna tidpunkt rensar många av er ut era avslutande frågor som har hållit er tillbaka i eoner. Varje insikt och healing räknas, för detta är en process som sker med ett steg i taget.

En av de paradoxer med att gå igenom en uppstigning, är att det inte alltid är uppenbart när ni gör framsteg. Det finns ingen graderingsskala som talar om för er hur ni lyckas. Ni kommer att känna era framsteg genom den mängd kärlek som ni kan känna och den lycka som ni tillåter er att känna. Även fast ni kanske stannar kvar i dessa fina energier ett tag, så kanske ni slirar bakåt och tar tag i någon annan fråga, som håller er tillbaka från att ta på er mer av de kärleksfulla och saliga frekvenserna. Det är en process som går fram och tillbaka.

Som studerande och samskapare av den Nya Jorden lär ni er ständigt. Ni arbetar medan ni sover, såväl som under era vakna stunder. Vi förstår hur mödosamma några av de utmaningar är som ni får möta. Vi vet att några av er kämpar med att rensa ut gamla begränsningar som har programmerats in i era liv. Vänligen förstå att dessa inte är vilka ni är och inom kort kommer ni mycket bättre att kunna leva utan era kamper från förr. Kära markbesättning, ni har förtjänat era meriter.

Det är viktigt att ni håller er flexibla och kreativa. Låt inget hålla er tillbaka från ert önskade resultat – att skapa Himlen på Jorden. Ni gör det med hjälp av hela skapelsen. Ni gör det tillsammans med de bästa av de bästa och vi bedömer att ni också är de bästa av de bästa.

Vad gör det om det krävs mer fokus eller mera tid i den stora planen för en planetarisk uppstigning? Vi önskar att den görs på rätt sätt, säkert och vackert som den är menad att vara. Resultatet kommer att vara att ni får leva i förundran och vördnad. Det som har hänt i det förflutna kommer att ha ringa betydelse för hur ni kommer att få leva. Livet kommer att bli helt annorlunda.

Jorden går också igenom sina prövningar och motgångar. Hon är i behov av healing och vi arbetar med våra miljö- och teknik-team för att ge assistans till jorden närhelst det behövs.

Sikta mot stjärnorna. Kalla på oss. Välkomna oss in i era liv. Vi kommer att lära känna varandra och vi har mycket att dela med oss till varandra.

Jag är Mira, i kärleksfull tjänstgöring.

A Channeling of Mira from the Pleiadian High Council

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...