Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 augusti, 2018

Mer energi kommer in

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla!

Vi har utforskat de nya tidslinjerna som har blivit tillgängliga för er, efter de senaste energierna från solförmörkelsen och Lejonportalen. Anledningen till att dessa nya tidslinjer nu är tillgängliga för er, är att ni har assimilerat dessa högfrekventa energier så bra. Förutom att ni har öppnat upp till dessa nya möjligheter, så har ni också “vibrerat ut” några mindre bra tidslinjer.

Därför, välkomnar vi er alla att ta tillfället i akt att klappa er själva på axeln och ta det lugnt. Vi har också märkt att några av er har fått fler uppstigningssymptom, som ett resultat av de energier ni har laddat ner. Men, vi vill att ni ska förstå att, när ni är mitt i uppstigningssymptomen, så betyder det också att ni gör ett riktigt rensningsarbete. Det är väldigt bra, eftersom nu, när ni har visat att ni kan klara av dessa energier, så kommer ni förstås att få ta emot mer.

Vi i de högre rikena kollar alltid hur väl ni tar hand om de energier ni får och när vi ser att ni klarar av det, så gör vi oss redo för att ge mer. Det är så här det kommer att vara, eftersom det här är den resa ni “skrev under” på. Men, oroa er inte; dessa energier som kommer, kommer att vara mycket lättare att “ta hand om”. Om ni upplever uppstigningssymptom, så är de kommande energierna sådana att de kommer att “fylla i de luckor” som uppstått efter att ni rensat och det är en hel del rensande som pågår.

Vi vet att den här resan inte har varit så lätt. För de av er som är uppvaknade, så har den varit särskilt utmanande, eftersom ni har gått med på att ta på er så mycket för resten av mänskligheten. Kom emellertid ihåg att belöningarna kommer att vara stora och inse också att resan är så mycket mer meningsfull, eftersom ni är vakna. Vi bjuder också in er till att inse att, upplevelsen att klara av dessa energier, gör er till kapabla skapande varelser.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har glatt oss åt att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

You may also like...