Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 1 april 2021

 

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner | 1 april 2021

 

Meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner, 1 april 2021

Hälsningar: Jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. Jag jobbar fortfarande på heltid med Jordrådet. Vi är ganska upptagna, som ni väl kan föreställa er.

Energierna på er planet är kaotiska just nu. Detta kräver intensivt fokus på vad som händer. Ingenting är tillfälligheter. Det är meningsfullt i denna del av anpassning av jordens energier för uppstigning.

Detsamma gäller er och era fysiska kroppar. De är budbärare för vad ni behöver för att läka och släppa för att stiga upp och ta in mer ljus. En del av denna rensning är karmisk och kommer från tidigare liv. Ju mer problematiskt det verkar desto mer kan det innebära att ni måste arbeta lite hårdare och lyssna närmare på kroppen för läkning. Varje situation, även om den verkar hemsk, medför en gåva, möjlighet till förnyelse, mirakler och välsignelser.

Precis som jorden stiger ni upp och omprövar vad ni behöver göra för att stiga upp i ljuset. Detta innebär att ni höjer ert medvetande, vilket också hjälper jorden. Ju mer du blir ansvarig för ditt medvetande, dina ord och dina handlingar desto mer ökar du det kollektiva medvetandet. Vi förstår hur utmanande detta kan vara när ni går igenom något viktigt i era liv. Många utmanas djupt just nu och är stressade.

Var säkra på att detta kommer att förändras när ni går in i ljuset och den femte dimensionen. Saker kommer att bli mycket bättre och ni kommer att ha ny teknik som hjälper er i alla aspekter av era liv. Ni kommer alla att ha det överflöd som ni förtjänar och ni blir fria! Börja hävda din suveränitet och din frihet nu.

Du förtjänar de många gåvor som vår Skapare vill att du ska ha. Du designades för att ha ett uppfyllt liv med glädje, fred, harmoni och balans. Du börjar se hur mycket lättare det blir att manifestera allt du behöver. Varje dag ger dig magi och överflöd på alla sätt. Synkronicitet kommer att glädja dig. Skönhet kommer att omge dig. Lycka och hjärtenergi leder dig på din väg. Kärlek kommer att vara den andliga energi som du trivs på. Du kommer att vara i djup tacksamhet eftersom du kommer att vara fri som du var tänkt att vara.

Släpp det förflutna, för det är över. Det tar dig bara tillbaka till något du inte kan ändra oavsett om det är positivt eller negativt. Låt det vara färdigt. Att släppa är som en förberedelse för att leva i nuet. Högre medvetenhet är ett flytande tillstånd och du börjar se att du måste anpassa dig till att vara anpassningsbar och flytande i dessa dagar.

Vi är en del av ditt uppstigningsteam och ni är en del av vårt. Vi arbetar tillsammans för att uppnå vårt mål, för det är detsamma. Vi bevakar er, vi välsignar er och deltar i ert helande och er vägledning. Ni har redan tagit tillbaka planeten och behöver bara lite längre tid för att inse det.

 

Jag är Mira och jag älskar er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...