Plejaderna via Ann Marie, 3 augusti, 2018

Plejaderna, 3 augusti 2018

EN PLATTFORM FÖR FÖRÄNDRING

Illusionen kan överskugga era gåvor. Ni måste lära er att känna igen vilka dom är och inte är. Det är detta igenkännande som kommer att leda er till en större förståelse av er själva och de gåvor ni har.

För att hjälpa dessa gåvor att komma upp till ytan, kan ni tänka på minnen av lycka. I dessa minnen kan ni titta på orsaken till lyckan. Vad gjorde ni, vem var ni med, vad kände ni när vissa upplevelser och möten inträffade? Svaren är ledtrådarna. Ni kan fortsätta därifrån.

Lita på den information ni får. De är meddelanden från er själ till ert medvetande. Integrera denna information och använd den här ”nya” kunskapen som en plattform för förändring.

REGLER FÖR ENGAGEMANG

Det finns en anledning till hur vi arbetar. Det finna universella lagar som begränsar inblandning mellan planeter. Vi kan bara kontakta er om ni ber om det. Detta engagemang måste inte nödvändigtvis bli en direktkontakt. Det kan överföras genom avsikten med era önskningar, om de är på en kompatibel frekvens med ert livs uppdrag.

Det finns de som säger att de vill ha kontakt, men ändå är de rädda och rädslan talar faktiskt om för oss att vi ska avhålla oss från kontakt. Men vi kan visa oss på subtila sätt för att överföra kärlek, till exempel som trollsländor.

Eftersom det ligger i er natur att vara orädda, har ni kunnat känna ett så starkt samröre med oss. Det är en del av vilka ni är, och denna gåva av mod har tjänat er under alla er livstider.

ETT SANDKORN

Världen ni bor i är en plats av stor skönhet, om ni ser er omkring. Så svår som denna existens kan vara ibland, är det inte meningen att ni ska känna er förtvivlade och övergivna. Sök det goda, det vackra, sök glädje – SE DESSA SAKER.

Lycka är ett sinnestillstånd, ett val. Ni kan välja att se det hemska, lyssna på profetior om Jordens undergång, eller så kan ni välja att se det underbara och lyssna på skratten och glädjen.

Det är lätt när ni inte uppfattar omedelbara resultat som ni önskar uppleva för att vältra er i självmedlidande och pessimism. Men även ett sandkorn måste färdas tusentals mil för att skapa en strand för er.

Njut av er resa!

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

https://streamlinerspirit.com

Du gillar kanske också...