Meddelande från Förfäderna via Galaxygirl, 7 augusti 2018

Meddelande från Förfäderna via Galaxygirl, 7 augusti 2018

Per Staffan 8 augusti 2018

Förfäderna 7/8/2018

Vi förfäder till ert förflutna önskar nu tala med er, uppstigande mänsklighet. Vi har sett ert förflutna och er kommande framtid. Vi ser er och vi känner er väl. Jag är Hövding Örnfjäder. Jag ser med skarpa ögon. Vi förenar oss med er i festdans för att vi känner att uppstigningsvibrationerna stiger som rök från vår fäderneärvda flamma och eld, stigande upp till där röken möter stjärnorna och blir ett med Alltet.

Många av er hör mina ord, våra ord av förfaderlig bekräftelse och tröstas. För ni känner vår vibration. Vi är de gamla rösterna från det förflutna, ert förflutna. Vi ser med kloka ögon. Vi ser genom röken, genom illusionen och skräpet, och vi ser det aktuella lidandet och smärtan som uppstår vid förlossningen av New Earth. Hon är i födslovärkar nu med dessa stora förändringar av vibrationer och kodning. Skicka tröst till modern. Skicka ert helande ljus och er kärlek. Och ni kommer att återställa henne, balansera henne och i denna process kommer ni också att återställas.

För mänskligheten är ett med Modern. Mänskligheten är en del av henne. För när vi lever på henne måste vi hedra henne och när vi gör det hittar vi vår egen inre röst, vår inre balans. För allt måste vara i balans för att modern och hennes kungariken ska trivas. Människan blev girig, skapade smärta för alla kungariken vilket måste renas. Vi ser ljuset bokstavligen genomtränga det svarta molnet som hade kuvat modern. Strömmar av ljus som kometer, stjärnstrålar och ljusspjut skjuter genom molnet, och genomborrar mörkret som omger modern. Varje inkarnation av våra uppstigna mästare, av oss, av er, är ännu ett ljusspjut som genomborrar mörkret och hjälper till med moderns återbalansering.

Vi förfäder hör era böner. Vi är tillgängliga för att prata. Jag, Hövding Örnfjäder, står i framkant nu men vi är många. Vi är gamla, som du också är. Din tid har kommit för att förena dig energetiskt med oss. Förankra våra ord till dina fötter och gå förnyad på Nova Gaia, andas in vibrationer av frid så att alla omkring dig tröstas och kommer ihåg att hitta sin egen inre balans, inre enhet, inom dem. Det är på denna plats för inre balans och enhet som mänskligheten blomstrar. Det är ert hem. Ljuset har segrat, som det länge har profeterats.

Anslut dig till den ceremoniella dansen av enhet. Hör våra trumslag och yla till månskenet med lätta hjärtan. Hör våra många röster förenas unisont. Se den ceremoniella elden som violett och låt den rena dig in till benet, där våra minnen inte längre vilar. Vi stiger upp med dig. Det är tid att lägga ner tomahawken. Det är tid för fjäderhuvudbonader, heliga stenar och nya mockasiner. Skapelsens heliga dans har börjat. Känn eldens värme, se de leende ansiktena omkring dig som hälsar dig när du dansar, dansar, dansar med dessa nya energier av evig skapelse, i glädje och total frihet.

Vi är Förfäderna. Jag är Hövding Örnfjäder. Oroa dig inte för dina unga. De är de klokaste och mest energetiskt förberedda själarna. De leder dig hem. Tillsammans kommer ni att ta balans och kreativitet med er till det nya riket. Vi kommer ihåg en tid av renhet, när djuren och feerna samtalade med människorna. När allt var i frid. Så kommer det att bli igen. Välkommen till denna verklighet i ditt hjärta, för den finns redan inom dig. Kalla bara fram den och din vision kommer att bli tydlig igen. Jag är Hövding Örnfjäder. Jag går i frid.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...