Plejadernas budskap via Monica Haglund, 1 april, 2024

Plejadernas budskap via Monica Haglund
Ljuset inom oss blir starkare för var dag som går. Genom att ta emot det renaste ljuset får du en uppstigning inom dig. Nu accelererar det fram till Ljusets portal 4/4 och du kan redan nu känna av det. Yrsel, öronsus och en känsla av att huvudet dras uppåt och resten av din kropp inte riktigt är med dig. En lätt förvirrad känsla då det är viktigt med vila och massor av vatten. Ta inga viktiga beslut dessa dagar för du kanske inte kan tänka riktigt klart förrän efter den 4/4.
Inom dig stiger nu ljuset ända ner på cellnivå och din kristalina kropp börjar göra sig till känna. Ljuskroppens 144 ljusnoder tänds en efter en. Att stiga så här högt har aldrig hänt på eran jord förut utan detta är enda gången det sker. Redan år 2012 då allt började har universum hjälpt dig på vägen att nå din egen uppstigning, din pånyttfödelse. Att rena och lämna allt det gamla bakom dig såsom i detta livet och alla tidigare liven du levt. En process som tar tid att gå igenom men så småningom når du äntligen din själs äkthet, ditt rätta jag och du kommer känna dig befriad då du vet vad du vill. Vad du är värdig.
Ge dig själv all kärlek nu och se vilket otroligt arbete du har lagt ner på dig själv. Ge dig själv beröm. Tacka dig själv för att just du valt denna planen i din livsväg att rena ditt inre för ditt eget välmående men också världen. När du goda tankar sänder ut om dig själv stiger du och så även din planet.
Lyssna för var dag på din kropp vad den vill. Lyssna noga och agera därefter. Det är du och bara du som nu gör dig själv en stor tjänst att må bra. Lev ditt liv i nuet.
Vi finns alltid här för dig och sänder ljuset och kärleken.
Plejaderna. 🥰
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *