Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl med Video, 3:e augusti 2018

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl med Video, 3:e augusti 2018

 

Hälsningar vänner, vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi har samlats denna dag för att leverera ett viktigt meddelande till våra mänskliga vänner gällande konceptet tid och dess svårighet att förstå sig på. Återigen säger vi till er att tiden är en konstruktion. Fortfarande är detta utmanande för er att acceptera då tiden har styrt era uppfattningar och era förståelser av framåtskridande i era liv och det har blivit en börda för er. Vi känner er frustration och längtan efter att stå utanför tiden och expandera ännu längre.

Så kära vänner vi utmanar er att göra det. Att stretcha tiden. Vi sänder er bilden av en kola-dragnings maskin som kontinuerligt masserar karamell-kolan till den längd som maskinen önskar. Ni är så mycket mer kreativa och kraftfulla än så kära vänner, men ändå använder vi den bilden eftersom det är någonting som många av er har sett och kan förstå. Tiden, liksom karamell-kolan är töjbar. När ni stretchar den tillräckligt så bryts den och ni kan hoppa över den. Så är det med tiden, man drar dimensionella broar och virvlar – det är inte svårt, det är enkel teknologi som massorna inte har en aning om, men vi försäkrar er att somliga i era regeringar är väl medvetna och har gjort sådana experiment i flera årtionden. Det spelar ingen roll.

Ni utvecklas till de mästare ni alltid har varit. Ni är våra stjärnelever i denna mästarklass av mästarklasser och vi är väldigt stolta över er. När er intention blir att ha tillräckligt med tid för att leva i nuet, kommer tiden att lyda er. Har ni noterat hur de som alltid rusar och stressar alltid är sena? Mästarna har aldrig bråttom, men är alltid i tid, för de bestämmer över elementen och kontrollerar sin tidslinje.

När ni lär er denna värdefulla färdighet, finn ro i att veta att tiden inte är annat än en mänsklig konstruktion av begränsning. “Jag har inte tillräckligt med tid” “Jag är tidspressad”. Ser ni hur sådana uttalanden är begränsande, hur de komprimerar friheten av den mänskliga upplevelsen? Å andra sidan, uttalanden som “Det är en prioritet för mig och jag vill skapa en miljö för dess framsteg” eller “Jag är nu, Jag är redo, Jag skapar.” Dessa uttalanden ringar in sanningen med löftet om kreativ potential och glädje, en öppen känsla som välsignar skaparens hjärta och de som är i omgivningen. Känn denna expansivitet och bli expansiviteten av allt ni begär för er optimala mänskliga upplevelse. Nu vänner, praktisera denna övning med glädjen, munterheten och friheten av vidöppen oskuldsfullhet, med ett barns förundran i brist på vetande, men med kreativ potential och styrka.

Öppnande av tid, att knäcka äggskalet av begränsning och expandera hjärterummet; på ett sätt kan vi säga att det är samma sak. Där finns trådar av liknande tankar genom dessa ideer. Hjärtat vill expandera liksom skaparna av tiden (du!) expanderar till frihet och mästerskap.

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi har glatt oss åt att så dessa koncept hos våra mänskliga vänner idag. Ni är förlöparna. Vi skickar batongen till er och ser er i seger.

galaxygirl

 

Du gillar kanske också...