Plejaderna via Christine Day, 4 juli, 2018

Plejaderna 180704 

En våg av förändring

Älskade vänner, vi hälsar er. En enorm våg av förändring kommer till planeten den här månaden. Solen kommer att genomgå ytterligare förändringar i sin position i förhållande till jorden. Detta kommer att öppna en dörr där en högre ljusfrekvens kommer att föda en utvidgad ljusvibration a medvetenhet över planeten.

Vi kommer att spela vår roll genom att öppna en stabiliserande punkt i planetens kärna. Detta kommer att möjliggöra ett flöde av dessa ljusvibrationer över er jordyta. Detta ljus är formgivet för att framkalla en accelererad förändring, och det är dess öde att åstadkomma detta. När en rad slöjor lyfts kommer ni att få en djupare åtkomst till era högre vibrerande jag.

Ni kommer att börja se er själva från ett annat perspektiv än innan, och livet, som ni känner det nu, kommer att ändras. Dessa förändringar kommer att framkallas genom en naturlig återanknytning till ert hjärta. En aspekt av er egen heliga medvetenhet kommer att uppenbaras för er.

Var medvetna om att drama-illusionen kommer att fortsätta intensifieras på er planet. Det är nu ni ska hålla ert fokus riktat mot ert hjärta. Låt er inte dras in i något drama. Andas och släpp taget. Ni kan lita på utvecklingen av er egen syn, oavsett hur saker och ting ser ut. Det är mycket viktigt att ni bibehåller en stadig förbindelse med ert eget hjärtas storhet. Ni har tackat ja till att bära en mantel för mänskligheten.

Vi beskådar er födelse.

Välsignelser.

Plejaderna

Du gillar kanske också...