Plejaderna via Daniel Scranton 30 januari 2018

Plejaderna via Daniel Scranton 30 januari 2018

Ett massuppvaknande – Det Plejadiska Höga rådet av Sju

Vi är det Plejadiska Höga rådet av Sju, och vi är glada över att erbjuda er våra visdomsord.

Ett fenomen som äger rum på er värld är värt att bli upprymd över. Flera fenomen som äger rum är inledningen till en rörelse. Det är ett tecken på medvetandeutveckling. Ni kommer att uppleva saker som avviker från det normala, omskakande händelser som inte går att förklara med era logiska sinnen. Ni kommer att få se saker ni inte trodde var möjliga, och allt kommer att äga rum samtidigt, i olika delar av er värld.

Dessa händelser och tilldragelser kommer att påverka det kollektiva medvetandet. Ett massuppvaknande, ett uppvaknande av fler individer på samma gång än ni tidigare sett kommer att inträffa. Och de som en gång trodde att ni var konstiga eftersom ni trodde på det ni gör kommer att vända sig till er för stöd och hjälp. Detta är orsaken till att ni vaknar upp i vågor.

Syftet med detta är att ge några av er förmågan och erfarenheten som krävs för att kunna tjäna andra. Ni har alla roller att spela, och just nu är er roll att befinna er en bit utanför och framför resten av kollektivet. Ni är vägvisarna. Ni är de som leder rörelsen. Och som sådana ses ni ofta som udda och annorlunda.

När nu dessa händelser börjar äga rum på er värld kommer en viss grad av rädsla och panik att uppstå. Men detta är i sin ordning. Ni är förberedda för det. Ni är förberedda eftersom många av er har mött sin egen rädsla under ganska lång tid. Ni är inte bara kapabla att hantera er egen rädsla, utan ni kan också hjälpa andra att bearbeta sin. Er värld är redo för stora förändringar att äga rum, och ni är redo att stödja och hjälpa de som inte är det.

Men dessa förändringar skulle inte komma om inte ni, som ett kollektiv, efterfrågade dem. Allt sker vid precis rätt tidpunkt, och allt är en del av ert kollektiva medvetandes stora plan.

Vi är det Plejadiska Höga rådet av Sju, och vi tycker om er alla väldigt mycket. Detta var allt.

Översättning av Sara

Du gillar kanske också...