Montague Keen via Veronica Keen, den 21 januari 2018

Montague Keen via Veronica Keen, den 21 januari 2018

 

Jag var vid din sida, min kära, när du närvarade vid begravningen av din käre vän, Brownen. Vi behövde hitta ett sätt för att säkerställa att du kunde närvara. Hon älskade varje ögonblick av sin begravning. Det var allt hon kunde önska. Hon missade inte en sekund av den. Hon önskar att du får veta att hon arbetar med vårt nätverk nu.

Äntligen börjar mänskligheten förstå hur Kabalen arbetar för att undertrycka den mänskliga andan. Ni behöver bara se vad som görs och sägs i ett försök att förgöra Trump. Var försiktiga så att ni inte oavsiktligt assisterar Kabalen genom att förhindra Trump i sina försök att befria er från illdåden som tillfogats era naturliga instinkter. De inom Kabalen, om än få i antal, är välorganiserade, och de manövrerar ett kontrollsystem som ni först nu blir medvetna om. Vem vill att mänskligheten ska stanna på jorden? Är mänskligheten förberedd för att lyfta ett finger för att skydda jorden? Tomma ord räcker inte, åtgärder krävs. Era röster måste bli hörda. När ni var sovandes, och struntade i vad som förbereddes för att ta bort er, planerade Kabalen sitt övertagande i minsta detalj. DE TRODDE ATT SEGERN VAR DERAS. I sista stund kom Herr Trump, som kullkastade deras planer.

Varje dag, ser ni mer och mer avslöjanden. Ni är chockerade att se hur Kabalen har använt och utnyttjat er. Även om de kontrollerar allting som behövs för mänskligheten för att överleva på jorden, SÅ KAN DE INTE VERKSTÄLLA SINA PLANER UTAN ERT MEDVERKANDE. Om ni inte arbetar för dem, ÄR DE HJÄLPLÖSA.

Backa ifrån dem och vägra arbeta för dem, och de förlorar. Ge eller ta inte deras dödliga VACCIN. Bojkotta deras genmanipulerade föda. Utbilda er i vad er kropp behöver för att överleva. Bikarbonat förebygger cancer. Kokosnötsolja är framgångsrikt mot Alzheimers. Lönnsirap är bra för hjärnan, speciellt om det intas tillsammans med bikarbonat. Gör era efterforskningar. Droger är inte lösningen, eftersom de var framtagna för att få er beroende av dem, och för att tjäna pengar åt Kabalen. De används för att förtrycka er och hålla er i rädsla.

Länk till ” FLU-Biological Warfare Attack” (Youtube)

Ljuset fortsätter att expandera och blottlägger allt som var gömt i skuggorna. Oavsett hur mycket Den mörka sidan försöker förhindra ljuset från att spridas, kommer de inte att lyckas. Ni såg precis hur Demokraterna i Amerika slängde sina leksaker ur barnvagnen i ett försök att störta Trump. De är rädda. Allt de kan se framför sig är en lång fängelsetid som straff för vad de åsamkat mänskligheten. Deras spel är över. Det är dags att de tar konsekvenserna för sitt handlande. Hjälp flödar in till jorden för att beskydda er. PARASITERNA gömmer sig, men det finns få gömställen. De är avslöjade. Människan ser dem nu som ohyran de är, och inga pengar i världen kan rädda dem. Där finns ingen heder bland tjuvar.

Titta på er historia innan ”Konciliet i Nicea” ändrade allting. Där, kommer ni lära er sanningen. Förkasta allt som ni lärt genom religion och ”utbildning” som har gjort er till slavar. Starta om med sanningen som guidar er framåt att skapa en ny början för alla utan lidande, krig, svält, och pedofili som Kabalen tog till Jorden. Alla deras hemliga eder kommer göras obrukbara och deras makt kommer för evigt att försvinna. Är du förberedd på att bli en del av denna fridfulla armé och ta bort allt som är mörkt och destruktivt, och återställa det med fred och harmoni? Ni var alla utvalda att vara på Jorden vid denna tidpunkt, att få detta att ske.

Detta är ett KRIG. Godhet och ondska, ljus och mörker; det är inget lätt men belöningarna är bortom dina vildaste drömmar. Förstör inte denna procedur på något sätt, då du får ansvara för det. Mänskligheten är beroende av den. Alla de som har plågat och kontrollerat mänskligheten genom sina heliga eder och förfarande kommer göras verkningslösa och ställas till mänsklighetens barmhärtighet. Sådan ond makt kommer för evigt att upphöra på Jorden. Mänskligheten är tillräckligt vaken nu för att fullfölja planerna för världsfred. Det är en sak att veta vad som behöver göras. Det är något helt annat att göra det i praktiken. Handling krävs.

Att dela information är det första steget. Diskutera sen, så att alla till fullo förstår situationen och vad som behöver göras. Tillsammans är ni kraftfulla. Använd den kraften för hela mänsklighetens bästa.

Solen kommer skina på Jorden igen, dess energier kommer återställa mänskligheten och Jorden som producerar allt som behövs för människan att existera. Solens energi är nödvändig för människans överlevnad. Så Kabalen har berövat dig på denna energi, vilken du behöver för att överleva. Vi, på denna sida av livet, gör vårt bästa för att väcka Irländarna, hittills utan så bra resultat, även om jag måste säga, det finns några. Varje människa på Jorden har behov att det sker. Vatikanen och dess skaror gör allt i sin makt för att stoppa det. Kom bara ihåg, att om ni ser det på TV eller läser om det i tidningarna, så är det inte sant. Dessa medier ägs av Kabalen så att ni ska hållas fördummade och under deras kontroll.

Dave, den unge man som olagligt hålls fängslad i Amerika, tackar för din hjälp. Han vill fullfölja sitt uppdrag men blir hindrad. Det här är ett perfekt exempel på hur Kabalen opererar.

Min kära, det var stressande för dig att säga farväl till din vän, Brownen. Hon är nu fullt frisk på denna sida av livet. Hon lägger hela sin energi bakom er och ert arbete.

Alltid med dig, din beundrande Monty

 

 

Meddelande från Veronica Keen

Var vänliga se till att rättvisa skipas för Dave McCann. Låt oss visa det korrupta rättssväsendet i Amerika att vi bevakar dem. Vi kan göra det genom att skicka kort eller brev till Dave. Myndigheterna i fängelset läser all korrespondens; de lägger märke till allt. Dave är en av oss och vi stödjer honom. Vi kan försäkra att den absoluta sanningen om den gillrade fällan kommer bli avslöjad. Om han inte hade varit viktig för mänskligheten, så hade kabalen inte brytt sig om att ta till sådana åtgärder som att låsa in honom.

Dave McCann

MJ 03 A Pod 11

Booking Number 1621184

Prisoner ID 7076771

P.O. Box 872

Fresno, California, 93712, USA

Jag har fått tillåtelse av Dave att be er hjälpa honom. Han är djupt tacksam för er utsträckta hand. Han är fast i Amerika utan vänner eller familj. Inga besökande alls.

 

 

Du gillar kanske också...