Plejadernas Ljusfederation via Inger Noren, 17 april, 2020

2020-04-17

Plejadernas Ljusfederation

Det är med glädje vi kan meddela att människorna har stigit ytterligare i uppstigningen. De energier som skickas till Jorden just nu är det allt fler människor som tar dessa energier till sig. Det betyder att alla har höjt sig till den fjärde dimensionen. Fler och fler människor har börjat med meditationer för att komma till sitt inre denna tid i isolering. Deras sanna jag har börjat visa sig och det betyder att alla har börjat bejaka kärlek och medkännande.

Vi galaktiker är så glada och exalterade över denna snabba förändring till en högre frekvens och vi gör allt vad vi kan för att alla ska känna sig lugna och känna mindre rädsla. Vi gör allt för att mildra de skadliga energierna som en del mindre välmenande varelser skickar mot Jorden och det betyder att det är väldigt mycket som blir renat och avlägsnat som kan skada Jorden och människorna.

Galaktikerna har genomfört många stora förändringar med att samarbeta tillsammans i en försvarsallians som avser att skydda Jorden mot andra varelser som vill invadera Jorden. Vår allians innehåller mångfalden av arter som ingår i Universum. Tidigare hade det inte gått så bra med sammanhållning och samarbete men med ljusarbetarnas hjälp har vi fått ett fantastiskt försvar.

Detta arbete ska fortsätta och med hjälp av ljusarbetare kommer detta arbete ha för avsikt att få en ljus och säker plats i hela Universum. Det har inte fungerat så bra med tolerans och respekt mellan arter av varelser utan varit mycket strider och krig. Ljusarbetarna har utfört ett fantastiskt arbete och hjälpt oss galaktiker att få ett annat perspektiv på vår tillvaro i Universum och hur viktigt det är att gå mot en ljusare atmosfär i Universum.

På detta sätt kan vi se fram emot en fantastisk ljus framtid med mer kärlek och medkänsla mot varandra i Universum. Det är oerhört viktigt att alla respekteras oavsett art och oavsett åsikt. Alla ska respekteras.

Vi är glada över denna kanal som förmedlar våra meddelanden om hur människorna har uppstigit till högre frekvens. Var rädda om varandra i denna tid när det finns tid att leva lite mer med sina funderingar om hur man kan få en värld som gagnar alla.

Med kärlek Plejadernas ljusfederation

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar…. JAG ÄR

Du gillar kanske också...