Änglarna via Ann Albers, 16 mars 2019

Änglarna, 16 mars 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Tänk er att alla era problem helt enkelt är drömmar som ni måste vakna upp ur. Föreställ er att ni vaknar upp i morgon, och innan ni ens öppnat ögonen tänker:  ”Oh wow!!! Jag minns att jag är en fantastisk skapare! Jag hade en dröm som jag har glömt. Vad hemskt. Så obehagligt. Tack och lov att jag minns den nu!”

Då, medan ni fortfarande ligger i sängen, börjar ni medvetet utforma er dag. Ni tänker på allt ni önskar åstadkomma och ber era änglar om hjälp. Ni går igenom en lista över människor ni bryr er om, och föreställer er att var och en av dem är friska och lyckliga. Ni föreställer er att er kropp är stark och hälsosam. Sedan ser ni er själva liggande i sängen vid slutet av dagen, och känner er totalt nöjda, älskade och lyckliga över er dag.

Nu, mina kära, är ni redo att sätta fötterna på golvet och fortsätta med era liv!

Ni är skapare. Ju mer medvetet ni bestämmer er för, känner för och fokuserar på hur ni vill att er dag ska se ut, desto mer kommer ert liv att börja anpassa sig till er vilja, snarare än att ni rättar er efter världens lister och knep.

Det finns naturligtvis undantag. Ni kanske inte får den exakta utformningen av er dröm. Kanske får ni det, eller något bättre. Ni kan inte skapa för någon annan, men ni kan stödja det han eller hon skapar. Ni kan även ”bjuda in” honom eller henne till en bättre verklighet genom att föreställa er dem friska, lyckliga, rika, eller vad det än är ni önskar för dem.

Börja er dag medvetet. Hellre än att ni rullar ur sängen och gnäller om er dag, vakna upp och säg: ”Oh yes! Jag är en skapare! Det här är vad jag vill skapa idag! Det här är vad jag vill hjälpa till med! Tack Gud! Tack Änglarna! Jag kan föreställa mig hur tillfreds jag kommer att känna mig i slutet av dagen!” Fortsätt att öva på detta och ni kommer snart att se era dagar förvandlas till en mycket lyckligare och mer mirakulös existens.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...