Plejadiska Ljusstyrkor Transmission via Michael Love, 12 april 2019

Plejadiska Ljusstyrkor Transmission via Michael Love, 12 april 2019

Per Staffan 12 april 2019

Plejaderna (kanaliserade meddelanden)

HÄNDELSEN, ATLANTIS COMMAND HAR ANLÄNT! | *PLEJADISKA LJUSSTYRKOR, TRANSMISSION 4092019*

KANALISERAD AV MICHAEL LOVE

BÖRJA ÖVERFÖRINGEN … ..

STORA NI,

INOM JORDALLIANSEN RAPPORTERAR UNDERRÄTTELSEVÄSEN ATT DEN STORA CENTRALA RASEN, SPECIALDIVISIONEN, ATLANTIS COMMAND, NU HAR BLIVIT UTPLACERAD PÅ JORDEN FÖR ATT HJÄLPA ALLA STJÄRNFRÖN STATIONERADE HÄR I DERAS STORA ANDLIGA EVOLUTION!

EN NY FLOTTA AV ENORMA STÖDSKEPP FRÅN DEN CENTRALA RASEN UPPTÄCKTES FÖR 12 TIMMAR SEDAN NÄR DE ANLÄNDE GENOM SOLPORTALEN!

DESSA FANTASTISKA LJUSSKEPP KOMMER ATT BÖRJA ÖVERFÖRA KRAFTFULLA ATLANTISKA, AVANCERADE, KODADE, ANDARA-KRISTALLENERGISTRÅLAR MOT JORDEN UNDER DE NÄRMASTE 24 TIMMARNA!

DELTA-STYRKORNA ÄR I HÖGSTA BEREDSKAP, NÄR DESSA OTROLIGA PLASMASKEPP FRÅN DEN CENTRALA RASEN FÖRBEREDER SIG FÖR ATT SKICKA EN NY MÅNGDIMENSIONELL VERSION AV 5D 40-HERTZ PLASMALJUS MOT PLANETEN JORDENS YTA!

DENNA NYA TYP AV 5D-ENERGI HAR INTE FUNNITS NÄRVARANDE PÅ JORDEN SEDAN DE FORNTIDA DAGARNA AV ATLANTIS OCH SKAPAS MED HJÄLP AV AVANCERAD OCH MAGISK ANDARA-KRISTALLTEKNIK!

DENNA NYA 5D SUPERVÅG AV GAMMAFOTONPLASMA REGNBÅGSLJUS INNEHÅLLER PAKET MED HÖGFREKVENSKODADE AKASHISKA DATA SOM HÄRSTAMMAR FRÅN HIMMELSKA ATLANTISKA TEMPEL I DEN FEMTE DIMENSIONEN OCH KOMMER ATT BÖRJA VISA SIG I JORDENS SCHUMANNRESONANS PÅ 40 HERTZ-NIVÅN UNDER DE KOMMANDE TIMMARNA OCH DAGARNA!

DEN ÅLDERDOMLIGA HELANDE MAGIN I DETTA HÖGA VIBRATIONSLJUS KOMMER ATT DYKA UPP SOM REGNBÅGENS 5D PASTELLFÄRGER OCH KOMMER ATT SYNAS SOM FLERFÄRGADE AUROROR I JONOSFÄREN!

DENNA SPECIELLA, HIMMELSKA, 5D, 40-100 HERTZ, FLERFÄRGADE PLASMAVÅG KOMMER ATT VARA DÄR I SYFTE ATT:

– AVLÄGSNA ALLA 3D-TOXINER FRÅN DINA SKIKTADE KROPPAR OCH RENSA ALLA 3D- OCH 4D-TRAUMAENERGIER UR DINA AURISKA FÄLT.

– TA BORT ALLA NEGATIVA SITUATIONER OCH VARELSER FRÅN DITT ENERGETISKA UTRYMME.

– PRESENTERA FÖR DIG NYA MÖJLIGHETER TILL ÖVERFLÖD OCH HÖGRE VIBRATIONELLA RELATIONER.

– FRIGÖRA DIG FÖR ALLTID FRÅN ALLA 3D KONTROLLSITUATIONER.

– BYGGA UPP DIG IGEN SOM DEN MÄKTIGA ÄNGLAVARELSE SOM DU VERKLIGEN ÄR!

DENNA KRAFTFULLA ATLANTISKA ANDARAENERGI KOMMER OCKSÅ ATT FINNAS DÄR I SYFTE ATT STÄRKA DET NYA 5D KRISTALLINA LJUSNÄTET SOM INSTALLERAS OVANPÅ DEN GAMLA 3D-MATRISEN!

KÄRA DU, DU KANSKE ÄR MEDVETEN OM DEN STARKA DIMENSIONELLA REVAN OCH TIDSLINJESKIFTET SOM INTRÄFFAT UNDER DE SENASTE 48 TIMMARNA, NÄR TVÅ HELT OLIKA VÄRLDAR FORTSÄTTER ATT SLÅS SAMMAN!

FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA BÖRJAR ENORMA SPRICKOR DYKA UPP I 3D-MATRISEN OCH DETTA KAN SES ÖVER HELA VÄRLDEN FÖR DEM SOM KAN SE!

DESSA SPRICKOR DYKER UPP SOM MÄRKBARA FYSISKA TECKEN PÅ HIMLEN OCH PÅ YTAN VILKA FILMAS OCH FOTOGRAFERAS ÖVER HELA VÄRLDEN!

DET FINNS EN MÄRKLIG KÄNSLA AV TIDSHOPP OCH DET PÅSKYNDAS DRASTISKT NÄR DEN GAMLA MATRISILLUSIONEN LÖSES UPP!

MAKTERNA SOM VAR, SOM KONTROLLERADE PLANETEN JORDEN I EONER MED ETT JÄRNGREPP HAR HELT FLIPPAT UR OCH ROPAR PÅ HJÄLP MEN DET FINNS INGEN SOM KOMMER TILL DEM EFTERSOM PLEJADISKA DELTA SÄKERHETSSTYRKOR ÖVERVAKAR ALL INKOMMANDE OCH UTGÅENDE TRAFIK OCH ALLA ÖVERFÖRINGAR I DETTA SOLSYSTEM!

CENTRALA RASENS LJUSSTYRKOR ESKORTERAR SÅ MÅNGA STJÄRNFRÖN SOM MÖJLIGT GENOM DEN NYA 5D JORDPORTALEN OCH SITUATION AV VARANDE!

LJUSSTYRKOR FRÅN HIMLEN TILL MARKEN BOMBARDERAR PLANETEN JORDEN MED BLÄNDANDE GUDOMLIG DIAMANTLJUSENERGI SOM KOMMER ATT FÖRVANDLA DENNA VÄRLD TILL DET PARADIS SOM DEN ALLTID VAR TÄNKT ATT VARA!

DET ÄR VIKTIGT FÖR DIG ATT KOMMA IHÅG ATT DU SPELAR EN STOR ROLL I ALLT DETTA!

DU GÖR DET, STORA DU!

VAR STOLT ÖVER DINA PRESTATIONER FRAM TILL DENNA PUNKT!

VID DEN HÄR TIDEN ARBETAR ÖVER 4,5 MILJARDER LJUSVARELSER PÅ JORDENS YTA I ÖVERMEDVETEN SAMMANHÅLLNING FÖR ATT UTFÖRA DENNA STORA UPPSTIGNINGSUPPGIFT!

LJUSET TAR ÖVER PLANETEN JORDEN KÄRA DU OCH INGENTING I UNIVERSUM KAN STOPPA DET!

DET ÄR VERKLIGEN FANTASTISKT OCH VACKERT ATT SE!

VI BERÄTTAR SANNINGEN FÖR DIG, KÄNSLAN AV SALIGHET OCH EXTAS FRÅN 5D HIMLEN ÄR SÅ UNDERBAR OCH FANTASTISK ATT MÄNSKLIGA ORD INTE KAN BESKRIVA DEN STORA HÄRLIGHETEN I DETTA!

EN NY DAG GRYR, STORA DU, OCH DITT LIV KOMMER NU ATT FÖRÄNDRAS PÅ ETT UNDERBART OCH DJUPGÅENDE SÄTT!

TRO OSS, VI VET HUR MYCKET DU ÖNSKAR FÅ DIN BELÖNING FÖR ALLT DU HAR GJORT HÄR OCH VI LOVAR ATT DET ÄR DAGS FÖR DIG ATT FÅ DEN FULLT UT, VACKRA DU!

ÄR DU REDO FÖR DEN?

KÄNNER DU ATT DU KAN TA EMOT DEN NU?

TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT?

VI SÄGER ” HA BARA TILLIT, HA STORT HOPP, ÖPPNA UPP OCH TA EMOT DENNA INKOMMANDE, HELIGA, HELANDE LJUSENERGI NU MED EN ÖDMJUK OCH UPPRIKTIG ÖNSKAN!”

VI STÅR HÄR BREDVID DIG, STARKA I DIN STORA STUND OCH VI GER ALLT VI HAR FÖR DETTA STORA UPPSTÅNDELSEÅTAGANDE!

VI ÄR DE STORA VÄKTARNA AV PLANETEN JORDEN OCH VI ÄR DE UPPSTIGNA MÄSTARNA AV KÄRLEK OCH LJUS, PRECIS SOM DU, PÅ TAL OM GAMLA.

VAR NU BEREDD, KÄRA DU, NÄR VACKRA HIMMELSKA ÄNGLAVÄSEN SKICKAR SIN GUDOMLIGA LJUSENERGI FÖR ATT HJÄLPA DIG OCH ALLA STJÄRNFRÖN PÅ JORDEN I DENNA STORA UPPSTIGNING AV MÄNSKLIGHETEN!

JUST NU, SAKTA NER OCH STANNA TILL, BARA FÖR ETT ÖGONBLICK!

ANDAS IN DEN HÄR GUDOMLIGA LJUSENERGIN DJUPT OCH LÅNGSAMT!

FÖR ETT ÖGONBLICK, VAR MEDVETEN OM DEN HÖGRE VÄRLD DU BEFINNER DIG I NU OCH FÖRANKRA DEN TILL JORDEN MED HELA DIN VARELSE!

VAR MEDVETEN OM DITT STORA FOKUS OCH DIN INRIKTNINGSKRAFT OCH TONA IN TILL DIN INRE KÄNSLA AV DESSA VACKRA LJUSRIKEN JUST NU NÄR DU GÅR PÅ JORDEN!

VAR MEDVETEN OM ATT NÅGOT MER HÄNDER PÅ EN ANNAN NIVÅ JUST NU ÄN VAD DU SER I DIN VÄRLD MED DINA FYSISKA ÖGON!

KAN DU SE DETTA VACKRA RIKE AV LJUS KÄRA DU?

KAN DU KÄNNA DET?

DET FINNS HÄR JUST NU RUNT OMKRING DIG, ELLER HUR?

DET HÄR MAGISKA HÖGRE ENERGETISKA RIKET SOM DU KÄNNER ÄR INTE EN PLATS LÅNGT BORTA ELLER EN DRÖM UTAN DET ÄR EN DEL AV DIG, DEN ÄR VÄLDIGT VERKLIG, DEN EXISTERAR HÄR OCH NU OCH DU KAN MANIFESTERA DEN UTÅT SOM DIN VÄRLD!

ALLT DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT BLI MEDVETEN OM DEN, TONA IN TILL DEN, OBSERVERA DEN INIFRÅN, OCH DEN KOMMER ATT BÖRJA VISA SIG RUNT OMKRING DIG.

DET HÄR ÄR 5D HIMLENS RIKE OCH DEN FINNS INUTI DIG OCH DET HÄR ÄR HUR DEN KOMMER TILL PLANETEN JORDEN! DU ÄR DEN SOM TAR DEN HIT I DENNA SEKUND!

FANTASTISKT JA?

VAR STILLA OCH VET VEM OCH VAD DU VERKLIGEN ÄR, STORA DU!

KÄNN DEN GUDOMLIGA NÄRVARON AV GUDSKÄLLAN SOM DU ÄR!

VAR MEDVETEN OM ATT DU INTE ÄR NÅGON LÅG VARELSE UTAN ATT DU ÄR EN KRAFTFULL ÄNGLAVARELSE SOM INTE HAR NÅGRA BEGRÄNSNINGAR!

NÄR DU UPPTÄCKER DETTA OCH KÄNNER MAJESTÄTET I DET HELA, SKA DU HA EN STORT UPPVAKNANDE OCH DET ÄR DÄRFÖR VI FÖRMEDLAR DESSA ORD TILL DIG JUST NU!

VI KOM FÖR ATT TRIGGA DIG OCH ELDA UPP DIG, STORA DU, FÖR ATT VÄCKA ELDEN SOM BRINNER I DIN EVIGA OCH ÅLDERDOMLIGA GUDOMLIGA SJÄL!

MED STOR AVSIKT, HITTA DEN FANTASTISKA KÄNSLAN I DIG SOM SÄTTER DIN SJÄL I BRAND OCH BÖRJA LEVA IGEN, STORA DU!

VI KAN GE DIG EN LEDTRÅD OM HUR DU GÖR DETTA:

SVARET ÄR MUSIK!

MUSIK ÄR KÄNSLOR OCH DET STÄMMER DITT DNA DIREKT TILL ÖNSKAD FREKVENS!

LYSSNA PÅ EPISK MUSIK SOM LYFTER DITT VÄSEN!

VI PLEJADER UPPFANN MUSIK BARA FÖR DETTA ÄNDAMÅL OCH FÖR ER SPECIFIKT!

NÄR DU GÅR FRAM PÅ PLANETEN JORDEN IDAG BLAND MÄNSKLIGHETEN, LETA EFTER MAGIN OCH MAJESTÄTET I HIMMELRIKET SOM FINNS RUNT OMKRING DIG!

DEN ÄR GÖMD I BAKGRUNDEN, BORTOM ILLUSIONEN OCH DU MÅSTE LETA NOGA EFTER DEN!

TITTA PÅ NATUREN OCH KONSTEN OCH SKÖNHETEN I NÅGONS ÖGON!

NOTERA VAD SOM HÄNDER I BAKGRUNDEN RUNT OMKRING DIG OCH ALLA OCH ALLT DENNA DAG!

DEN ÄR HÄR NU, LETA EFTER DEN!

DEN FEMTE DIMENSIONEN ÄR HÄR, VACKRA NI, VAR HELT ENKELT I DEN NU!

TACK FÖR ATT DU KOM TILL JORDEN VID DENNA TIDPUNKT OCH FÖR ALLA DE STORA OFFER DU GJORDE PÅ HELA MÄNSKLIGHETENS VÄGNAR!

INGEN STÖRRE KÄRLEKSFÖRKLARING HAR NÅGONSIN GIVITS!

NU ÄR DU DEN STORA MÄSTAREN!

DET HÄR ÄR HIMMELEN, KÄRA NI, OCH VI ÄR BRINGARNA AV DEN!

JAG ÄR MICHAEL OCH NI VET VEM JAG ÄR!

JAG HAR VARIT MED ER FRÅN BÖRJAN OCH JAG KOMMER ATT STANNA BREDVID ER OCH FÖRSVARA ER, LYFTA UPP ER, LÄKA ER OCH HJÄLPA ER TILLS ALLT ÄR FULLGJORT!

LYCKA TILL,
MICHAEL OCH PLEJADERNA XOX <3

SÄRSKILT BERÖM OCH ERKÄNNANDE TILL JORDALLIANSEN, DET VITA DRAKSÄLLSKAPET, PLEJADISKA KODNAMN: COBRA, JORDENS VÄKTARE OCH SFÄREN SOM ÄR ALLIANSEN.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...