Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 6 maj 2019

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

6 maj 2019

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd, för närvarande arbetande med Jordens Råd.

Ni har kanske märkt att vi Plejader börjar bli mer synliga. Vi trappar upp vårt arbete med Uppstigningsprocessen därför att vi behövs nu. Vi arbetar genom olika kanaler inklusive denna. Ni kommer att märka att vår närvaro ökar.

Det här är tiden för det stora skiftet. Det är när verkligheten har förändrats tillräckligt mycket så att vår närvaro krävs för att hjälpa er genom de sista dagarna av mörker in i ljuset. Ni behöver förståelse och vägledning då den gamla världen försvinner. Vi hjälper till med att stabilisera planeten och livet på den. Det är nödvändigt och något vi gör på planeter som uppstiger.

Vi vill förklara för er att jorden är en exceptionell planet. Det är en av orsakerna till att denna uppstigning har tagit så lång tid som den har. Det är en komplicerad planet som hållits i mörker alldeles för länge. Vänligen kämpa på. Vi vet vad vi gör och ni får mycket hjälp från hela skapelsen.

Miljarder av oss omger jorden. Ljusen på jorden har tjänstgjort fantastiskt utan att känna till detaljerna i det ni skrev på att göra. Ni håller på att få reda var ni kommer att behövas och vad ni ska göra. Uppdragen kommer att variera i enlighet med era förmågor och val. Vi kommer att arbeta tillsammans för det finns mycket som ska göras.

Tidslinjen har skiftat. Den gamla tidslinjen fungerade inte och det är bråttom, för detta är den sista timmen. Från och med nu kommer något att förändras med varje blinkning av era ögon. Viktigast, välkomna till era nya liv och er nya verklighet. Ni kommer att leva annorlunda och kommer att stöttas med kärlek och överflöd.

Snart kommer ni att börja få se transparansen hos vissa då de släpper sina förklädnader och visar er vilka de egentligen är. Det kan vara chockerande, men i denna nya verklighet går det inte att leva i bedrägeri. När sanningen kommer fram kommer de att känna sig malplacerade oavsett hur länge de suttit vid makten. Det gäller hela planeten. Ni har hört tals om Kejsarens Nya Kläder, eller hur?

Vi inser hur trötta ni är på det gamla sättet att leva. Det är därför ni är i en ny verklighet. Håll ögonen öppna efter de nya avslöjandena. De kommer att träda fram och ni kommer att bli helade och frisläppta. Jag är Mira som sänder er stor kärlek i denna nya verklighet.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...