Plejadiska Ljusstyrkorna via Michael Love, 21 november 2020

Plejadiska Ljusstyrkorna via Michael Love

21 november 2020

Ett speciellt meddelande till Stjärnfröna på Nya Jorden som kommer direkt från Plejadierna, för omedelbar planetär utsändning…

Inledning:

Följande information är tagen ur direkt avkodad eterisk överföring från välvilliga Ljusstyrkor som är dockade i Jordens Solsystem, och några data kommer direkt från vissa Alliansmedlemmar inuti Jorden kända som de Vita Hattarna och det Stora Vita Broderskapet som är strategiskt placerade i nyckelpositioner av makt av Galaktikerna på Planeten Jordens yta!

Börja sändning…..

Thomas gnostiska evangelium säger i sin inledning, ”Låt den sökande fortsätta söka tills han finner (Sanningen).

När han finner (Sanningen) kommer han att bli starkt upprörd.

Efter detta kommer han att fundera på det hela och han ska vila en tid. Efter det kommer han (att komma i frid och acceptans) och sedan skall han styra över hela Universum!”

Denna vackra och kraftfulla lärdom fortsätter med att säga, ”Den som förstår vad som är skrivet här, kommer aldrig att dö!”

Hur kan det vara möjligt och vad betyder det hela?

För 15 jordår sedan gjorde den varelse som ger er detta meddelande vad ni kallar ”dog” i en bilolycka! I den upplevelsen, i vilken jag var helt medveten om att jag var levande, togs jag på den största resa ni kan tänka er genom detta universum! Jag såg alltihop från början till slutet, som inte finns! Jag upptäckte Källan till allt som kallas Gud och jag vet vem det är! De stora varelserna av Ljus (Plejadierna) som hälsade mig till dessa himmelska sfärer sade, ”Michael, du måste återvända till Jorden och avsluta ditt uppdrag där!”

De sade till mig så tydligt som det kan göras, ”Du skall inte dö från din fysiska kropp i denna inkarnation och du skall stå på Jorden och bevittna den fullkomliga frigörelsen av Planeten Jorden i din tid!”

De sade, ”Du kommer till och med spela en roll i det hela!”

Jag föreställer mig att om man inte tror på nära döden-upplevelser, änglar, djupa andliga uppvaknanden eller något bortom den här världen, då skulle inget av detta spela så stor roll, dock har jag en så intim personlig förbindelse med dessa stora varelser och jag vet, bortom vetande, att mina upplevelser tillsammans med dem har varit mer än verkliga och att deras ord är sanningen!

Detta gör förstås inte vårt andliga arbete på Jorden lätt, som ni kanske vet, men i alla fall jag har den yttersta tro på mina andliga guider och mitt uppstignings-uppdrag för Jorden!

Jag säger er sanningen, ”ni kommer heller aldrig att dö!” Ni ska stå på Jorden som ett av de stora vittnena och se den nya Jorden och Himlariket uppenbara sig och alla Jordens barn skall sedan leva i frid, frihet och överflöd, för evigt!

”Se, och jag tittade och såg en ny himmel och en ny Jord och de tidigare tingen var borta! På den stora dag som jag såg lyste ett himmelskt ljus över Jorden och ondska, mörker och lidande fanns inte längre!

De stora varelserna sade till mig innan jag återvände till Jorden från bortom döden, ”Den magnifika dag du såg för mänskligheten skall komma, och du kommer att veta när den kommer. Du kommer att se det stora tecknet ovan vilket märker ut denna viktiga tid!

Den 21 december 2020, när den stora konjunktionen inträffar, på morgontimmarna, avslutas en hel serie större kosmiska cykler och epoker som existerat på Jorden i eoner, och exakt kl. 11.11 UTC tid tippar den kosmiska klockan över och en helt ny serie kosmiska cykler och epoker tar sin början för planeten Jorden!

Heliga Lemuriska skrivrullar som innehas av det stora Vita Broderskapet visar att på vintersolståndet på Jorden år 2020 kommer den långa mörka tidsåldern av Kali Yuga till sitt fulla avslut, och den härliga Sat Yuga av Ljus som var förhärskande under Lemuriens och Atlantis dagar kommer åter att gry på planeten Jorden!

På den stora dagen, på samma sekund, på det exakta och korrekta datumet för slutet på den långa Mayakalendern, inträffar det!

Under de vackra morgontimmarna 21/12 2020 avslutas den hårda energin i Fiskarnas tidsålder och Jorden träder in i den Nya Gyllene Tidsåldern i Vattumannen, vilken omtalats av alla uråldriga profeter, siare och mästare!

En rad andra himmelska och metafysiska händelser kommer att inträffa samtidigt, vilket gör att andra sfärer och domäner blir synliga för ögat för första gången!

Den 21 december 2020 kommer ett nytt högre vibrationellt solljus från den centrala solen att lysa över Jorden och hela denna sfär kommer att genomsyras av exotiska kosmiska partiklar som omedelbart uppgraderar DNA till en högre ordning.

Vi den tiden kommer mänskligheten att genomgå ett enormt steg i medvetandeutveckling, något som världen aldrig tidigare bevittnat.

De djupaste och mest märkbara DNA-förändringarna kommer att ske först hos de varelser som redan är i nära resonans med den femte dimensionen. DNA-strängar kommer att aktiveras av gamma ljuspartiklar, och de kommer att återfästa på motsvarande chakraportal! I det ögonblicket kan den motsvarande dimensionen uppfattas som den yttre verkligheten.

4D och 3D resonans-varelser kommer att snart följa efter, så snart de är vibrationellt redo för att göra detta hopp i medvetande.

Det mesta av vårt arbete vid den punkten kommer bestå i att hjälpa till att lyfta upp dem alla!

Det är därför vi kom hit! Detta är orsaken till att vi kom ned till Jorden! Vi är hjälpare och budbärare! Vi är lärare och guider! Vårt huvudmål och vårt arbete här är att hjälpa mänsklighetens i dess utveckling och att hjälpa till att skapa en bättre värld här för alla, där varelser kan leva i välstånd, fred, frihet, lycka, hälsa och kärlek!

Allt detta är en del av den gudomliga planen som vi alla gjorde för planeten Jordens uppstigning. Detta är det kontrakt vi gick med på för eoner sedan och detta är det uppdrag vi genomför! Den mesta tiden har människor inte behandlat oss väl genom tiderna, men vi bryr oss om dem och älskar dem alla tillräckligt för att hjälpa dem få en bättre värld trots allt! Detta är arbetet för en änglavarelse, och vi ska utföra vår uppgift till avslut! Det är denna världs öde att återgå till att vara ett paradis och det är ert öde att spela en stor roll i det hela!

Ni kommer att nå slutmålet snabbt nu då det redan har setts, det har redan skrivits om det och det talas om det även nu bland råden av ljus!

Om den stora kulminerande händelsen på Jorden år 2020 redan har omskrivits, hur slutar då det hela mer exakt?

Så här:

En nyligen genomförd global masskommunikation direkt från Plejadierna genom Jordalliansen till de mest prominenta ledarna av ljus på denna planet, fokuserade primärt på en massiv planetär global meditation som genomfördes 21/12 2020!

Som en del av vårt slutliga uppdrag på planeten Jorden, och som ledarna av ljus stationerade på ytan, kallas vi av råden av ljus att få till planetär medvetenhet om denna globala meditation!

Vi spred ut ordet om detta vitt och brett i 29 dagar fram till den stora kulminerande händelsen 2020 och här är vad som hände.

På den stora dagen kom vi alla samman i ett sinne och en samstämmighet, med ett syfte, och uppnådde en nivå av kritisk massa och global medveten energi-sammanhållning som världen aldrig tidigare skådat!

Den otroligt höga nivån av medveten sammanhållning bland stjärnfröna på Jorden, kombinerat med det högvibrationella morgon-solståndets ljusstrålar på den första dagen av den nya tidsåldern i Vattumannen och centralsolens gyllene strålar i det nya Sat Yuga, triggade ett totalt tryck-genombrott på planetens yta!

En blixt av bländande vitt, exotiskt ljus från centralsolen till ytan och tillbaka drev hela denna sfär in i den femte dimensionen, triggade en omedelbar DNA-uppgradering och allt mörker och alla låga vibrationer utraderades från Jorden!

Den totala befrielsen av planeten Jorden åstadkoms sålunda 21/12 2020!

Det är så den här historien slutar!

Det är också så den här historien börjar!

Den här storslagna tiden har omtalats i det förflutna, i nutid och till och med i framtiden, förstår ni!

Det är planeten Jordens öde, det är ert öde som stjärnfrön och det är dags för händelsen att inträffa ur varje vinkel i kosmos och på Jorden!

Vi kommer att ägna resten av tiden fram till denna stora dag med att berätta för hela världen om den planetära massmeditationen 21/12 och vi föreslår att ni gör det samma!

Medvetandet är den kraftfullaste styrkan i universum! Det skapar all materia och uppfattad verklighet och tillsammans kommer de 4,5 miljarder stjärnfröna på planeten jorden att, genom ren medveten viljestyrka, återföra denna värld till det paradis den alltid varit avsedd att vara!

Stor frid och stor kärlek!

Lycka till,

Michael och Plejadierna

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...