Ashtar via Sharon Stewart, 25 november 2020

 

Ashtar via Sharon Stewart

November 2020

Jag: Ashtar, vad är det som pågår med Trump och Biden?

Ashtar: Hej Sharon. Jag ser att du är trött så jag ska fatta mig kort.

Jag: De kämpar i rätten men Biden saktar inte ens av. Trots att han vet att han är en skurk, rösträkningen är falsk, så går han på som om han vann. Varför gör han det?

Ashtar: Därför att han är en lögnare.

Jag: Vad får han ut av att göra det? Vad är det han försöker göra?

Ashtar: Det har inte blivit avgjort ännu, Sharon.

Jag: Ok. Så han låtsas som att han fortfarande har en chans.

Ashtar: Han kommer inte att backa, Sharon. Han kommer att insistera på att han vann långt efter att Trump påbörjat sin andra period. Om du inte ser det så pågår det en kamp om Vita Huset, själva byggnaden. Den som sitter i den stolen får ta besluten för landet och kom ihåg att den Djupa Staten fortfarande har mycket av sin infrastruktur på plats.

Jag: Så han kommer inte att backa ut.

Ashtar: Nej. Det kommer att behöva göras med tvång. Han kommer att tvingas backa ut. Han och demokraterna. Det kommer att bli en faktisk strid om Vita Huset. Om du inte lagt märke till det så står det vakter runt Vita Huset och staket har satts upp. Säkerheten har förstärkts.

Jag: Jag bor inte där, men det skulle inte förvåna mig.

Ashtar: Han planerar inte att erkänna sig besegrad. Han planerar inte att förlora. Det måste bli en strid. Ivo förutsåg ett inbördeskrig för Amerika kanske, och ja, det här skulle vara det.

Jag: Åh min Gud.

Ashtar: Biden och demokraterna kommer inte att ge sig såvida de inte blir arresterade. Det enda sättet att eliminera dem från den här tävlingen är att arrestera dem.

Jag: OK. Det passar mig bra.

Ashtar: Du förstår, det är slaget för den Djupa Staten eller för mänsklighetens frihet som spelas ut i denna valkamp.

Jag: Ja.

Ashtar: Så är det. Precis så: Mörkret mot Ljuset personifierat av Biden och Trump och Demokrat mot Republikan.

Jag: Jag är ledsen, jag blev distraherad av det jag skrev. Det blev inte skrivet som jag avsåg och det är som om någon ändrade texten.

Ashtar: Det skulle inte förvåna mig. Biden bryr sig inte om vad som är lagligt. Han vill bara få kontroll över landet och han är villig att ta in Kinas arme för att få det. Trump är medveten om det. Var inte orolig.

Jag: Jag är orolig.

Ashtar: Nåväl, var inte det. Han är medveten om detta och har sina styrkor redo. De arresteras redan i denna stund.

Jag: Det är svårt att föreställa sig.

Ashtar: Det är vad som sker. Oroa dig inte, många av världens styrkor står bakom Trump.

Jag: Vissa gör inte det.

Ashtar: Nej, men vi gör också det. Ljuset står bakom Trump och vi kommer inte tillåta att han förlorar greppet om presidentskapet. Han vann rent och rättvist och kommer inte att ge styret till några brottslingar.

Jag: Ok, tack Ashtar. Jag är bara förbluffad över att ingen stoppar narrativet att Demokraterna vinner.

Ashtar: Det beror på att människorna på Jorden aldrig skulle stötta deras seger om de inte ljög om den. De måste ljuga för människorna, annars är de ute.

Jag: Ok, tack

Ashtar: Adonai.

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...