Porda via Anakhanda Shaka Mushaba, 8 november 2016

mushaba-logo

Porda, 8 november 2016

Via Anakhanda Shaka Mushaba

 

Jag är Porda känd som Papa Force of the Mushaba Family. Jag har kommit till er idag i kölvattnet på min käre bror Ohmnipure, som nyligen levererade ett underbart budskap genom Nancy Tate. Jag har kommit för att tillsätta min krydda till livets recept. Dagens tecken är ”En stor förändring” i mänsklighetens värld liksom för oss i de galaktiska världarna, eftersom vi alla är Ett.

Allt som har pågått bakom kulisserna är på väg att manifesteras för hela mänskligheten, inte bara här i Republiken Amerikas Förenta Stater, utan också i världen. Det är en sedan länge efterlängtad förändring. Den är här, oavsett hur ni ser det. Den har aldrig varit så nära förut i hela mänsklighetens historia. Den är så nära att ni kan känna värmen av dess andetag i era ansikten.

Mänskligheten har segrat, även om det inte ser så ut. Så många har ropat ut till andarna, till de Galaktiska, till Gud och Gudinnan, till Skaparen och frågat när ni själva kommer att se det. Varför lider vi fortfarande under Kabalens regler, eftersom de skulle vara borta och färdiga? Idag markerar början på slutet för tyranni och illegala lagar, för vad som händer idag i Amerika kommer att påverka varje nation på Jorden.

Ni kommer äntligen att se att det ni har arbetat för inte har varit förgäves. Vi har alltid hört era röster och vi har svarat er, men på ett sätt som har gäckat er. Inte för att vi inte ville att ni skulle höra, utan för att ni var så försjunkna i tvivel, ilska, smärta och så vidare.

Det var det som hindrade er från att höra oss. Vi förstod varför så många kände det så och upplevde dessa känslor. Det motiverade oss helt enkelt, från denna sida av slöjorna, att arbeta ännu hårdare för att få till stånd ett avslut.

Idag blir det självklart att allt som har pågått bakom kulisserna kommer att komma fram i små steg, allt eftersom folket kan ta det till sig. Så mycket har pågått, och det skulle bokstavligen blåsa ut era hjärnceller om ni visste vad så många fick utstå och lida sig igenom och till och med betala det ultimata priset för. Låt oss idag hålla ut våra armar och sträcka oss efter himlen och föra ner himlen till Jorden.

Ännu en gång ber jag er alla att tillsammans med oss i Anden utropa:

”Äntligen fria, äntligen fria, vi tackar Gud inom oss att vi äntligen är fria!!!

Jag är Porda och jag lämnar er för en stund, men med ett brett grin och en djup och bestående kärlek!

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...