Frågor och Svar av Per Staffan, 10 november

Frågor och Svar

Fråga:

Ämne: General Josef Dunford

Meddelande:
Hej Per Staffan!
Jag såg att det finns en arresteringsorder på General Dunford och samtidigt har det florerat i meddelanden att han ska vara någon vicepresident! Han är ju en av de mörka….. Vad har du för infallsvinkel på detta?

 

Svar:

Hej,

Du har inte hittat den informationen på st-germain.se eller sananda.website. Om du litar på dessa två sajter så blir det lättare för dig. Det finns mycket medveten och omedveten felinformation som cirkulerar omkring.

För det första så arbetar Dunford för Ljuset. Han agerar som president för den nya Republiken och inte THE UNITED STATES CORPORATION, INC, som Obama är president eller verkställande direktör för. Detta har pågått så länge som sedan våren 2015, då  THE CORPORATION gick i konkurs.  Det är den nya Republiken som representerar Amerika internationellt. Paris avtalet är påskrivet av Dunford som Amerikansk president och inte Obama. Avtalet med Iran var också påskrivet av Dunford och inte Obama.

Vad vi väntar på är att den nya Republiken skall uttalas och börja operera under NESARA lagen. Det är möjligt, vissa källor säger så, att det nu är Paul Ryan som är president och Dunford vice president för republiken. Det skall ha hänt tidigt i höstas. I vilket fall som helst så blir de dessa två som tillfälligt leder den nya republiken till att nyval har genomförts. NESARA lagen kräver att nyval omedelbart deklareras efter att NESARA lagen införs.

Jag kanske skall lägga till också att Trump inte har något ämbete att vara president för. Han är vald till att vara vd för ett företag i konkurs och ta över efter Obama. Det behövs således ett nyval för att få en president vald till den nya republiken.

Det finns ingen arresteringsorder på Dunford från någon med laglig rätt. Det har däremot förekommit ett antal mordförsök mot honom. Det är en modig man, med ett svårt arbete, som vi skall be för.

Per Staffan

 

Du gillar kanske också...