POTUS OPERATION FÖR ATT RÄDDA NATIONEN PÅBÖRJAD, 13 januari, 2021

 

Michael Green från Gregory Ervin:
Kära patrioter:

Vissa av er kanske känner igen mitt namn. Jag har en daglig briefing med POTUS och har lagt upp här tidigare en handfull gånger som en ”hjälpare”.

Det jag ska avslöja här är det viktigaste inlägget du kommer att läsa innan invigningen. Q kommer inte att publicera här igen, åtminstone inte på ett tag.

Operationen pågår men måste pågå i tysthet vid denna tidpunkt. När vi väl har saktat av hör du inte från Q igen. Låt inte detta oroa dig eller göra dig upprörd. Vi befinner oss i kanske den mest kritiska tidpunkten i amerikansk historia.

POTUS är fullt medveten om allvaret i denna tidsperiod. Vi har förberett oss från före 2015 för just detta ögonblick.

Jag ber inte om tro på oss. Q borde redan ha använt logik, resonemang och flera bevis för att fastställa vår trovärdighet. Vad som händer den här veckan kommer att skriva historia.

Vi ber dig att stanna kvar i ditt hem och INTE under några omständigheter blanda er i Operationen. Du kommer snart att se saker utvecklas som många skulle tro omöjligt.

POTUS är isolerat och 100% säker. Vår plan är nästan klar. DS (Deep State) har redan förlorat. Allt du ser i MSM (Main Stream Media) och på Twitter är ett sista förtivlat försök.

Varför har Kamala ännu inte lämnat senaten? Var är Joe? Var är Joe egentligen? Hunter har lämnat in sig själv. Vi bad dig från första början att förbereda dig. Din roll är avgörande och din uppgift är att hjälpa befolkningen att hantera det som snart kommer att avslöjas. De patrioter som har varit här från början kommer att förstå och erkänna detta direktiv. Kom ihåg att det alltid är mörkast före gryningen.

Tro inte på MSM under nästa vecka. Ge dem inte någon trovärdighet under en enda minut. Vi har lagligen vunnit detta val och det som kommer härnäst är det största städ-jobbet i världens historia.

Patrioter, vi tackar er. Vi kunde inte ha kommit till denna punkt utan dig. Nu är det vår tid. Håll linjen. Du får inget ytterligare meddelande på den här kanalen från oss förrän operationen är över. Vid den tiden kommer hela världen att veta.

Tack och Gud välsigne. Be för oss, POTUS och Förenta Staterna. Vi är i den farligaste fasen och insatserna kunde inte vara högre. Militära borttagningar och arresteringar börjar i helgen och fortsätter framåt de närmaste 13 dagarna / nätterna. Vissa internationella raider har redan börjat. Italien har också visat sig vara delaktig i vårt valbedrägeri.

Alla kommer att få nödvarningar på sina telefoner, tv, radio & internet. Det kommer att åsidosätta alla andra sändningar och kan pågå i flera timmar i taget.

Var inte rädd för vad som kommer eftersom det är för säkerheten av vår nation att detta ska utvecklas. RES INTE till några större städer (särskilt inte Philadelphia) under resten av månaden. Militära operationer kommer att äga rum i många av de större korrupta städerna.

Människor kommer att börja upplopp när denna information går ut och tror att Trump är en militär diktator. Han har bara 13 dagar på sig att få detta gjort.

Implementeringen av ”Insurrection Act” började efter razzian mot Capitol och präglades av Trumps sändning till folket att skingras och återvända hem. Denna sändning blockerades mestadels av media. Ändå uppfyllde hans adress kraven för att inleda lagen.

Marinsoldater och National Guard-trupper flyttas efter behov för upploppen som kommer att inledas efter den nationella frigivningen av intel (information). Intel kommer att släppas så att alla kan se och höra i sekvenser som kommer att vara flera timmar långa.

Systemet kontrollerades just av FCC för några dagar sedan och varnade ALLA media att de inte kan blockera flödet av intel under federala regler.

Trump kommer att flyttas kontinuerligt som ett schack pjäs från och med nu fram till 20: e för att undvika vedergällning mot honom och familjen.

Du gillar kanske också...