Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 januari 2021

 

En Fristad för Ljusarbetare från Hela Galaxen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att skapa en vacker fristad inom astralplanet för alla ljusarbetare från hela galaxen för att komma och dela berättelser, upplevelser och idéer om hur man ska förena denna galax fysiska verklighet i enhet. Vi sätter ihop en grupp av oss i den nionde dimensionen för att vara moderatorer och de som ser till att bara de som är rena i hjärtat kommer in i denna fristad som vi håller på att skapa.

Vi arbetar mycket nära Sirianer, Andromedaner, Plejader och Lyrianer på detta lilla projekt, eftersom vi alla känner oss mycket ansvariga för er alla i fysisk form, och vi vill också bara vara till tjänst och ge en gåva till dem som befinner sig i fysiska kroppar och reser i astralplanet medan ni sover eller medan ni är vakna. När astralresor blir en vanlig upplevelse kommer denna tillflyktsort för vår skapelse att sprängas i sömmarna hela tiden med dem som arbetar från ljuset, i tjänst och som är redo för en galax av enhet, samverkan och samarbete.

Vi vet att de av er som får denna överföring känner sig redo för den upplevelsen, och vi vet att ni kommer att delta i dessa diskussioner. Vi vet att ni kommer att föra ert ljus, era perspektiv och er glädje till tillvägagångssättet. Vi vet att Jordens människor har mycket att bidra med, och vi vet att de av er som får detta meddelande är redo att bli en del av en galaktisk gemenskap. Vi vill bara ge er möjlighet att uppleva det, även om det är på en plats där ni inte kommer att ta med era fysiska kroppar än.

Vi vet att många av er redan arbetar i astralplanet medan ni sover på natten och att ni har era egna vanliga favoritplatser så att säga. Och det är därför det är vår önskan att föra er alla tillsammans med det gemensamma målet att dela allt som ni har att erbjuda. Vi vet att vi tillsammans kan skapa en upplevelse som aldrig har varit en del av vår galax eller till och med detta universum. Och vi vet att när denna fristad är färdig kommer ni alla att vara mer än redo att komma till vårt lilla klubbhus i astralplanet, och vi är mycket glada över att vara värd för er alla och se vad som kommer att hända när ljusarbetarna i denna galax förenas med ett vackert gemensamt mål för galaktiskt enande.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...