“Pressa ur” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 16 juni 2017

”Pressa ur” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 16 juni 2017

 

Cyber​​krigföring är den enda rimliga ”nedstängningstaktik” som kabalen har kvar enl. militära underrättelsekällor.

Rädslogenererande fysiska attacker (verkliga och falska) anses vara ett betydligt mindre bekymmer när det gäller att stoppa RV nu, när det väl har seriöst påbörjats på T4/ T5-nivåerna.

Folk är bara inte rädda för dem längre. Massmedvetandet har skiftat.

På onsdag övertog militära team med utbildade ekonomiska ledare alla off-site utbytescentra – som en försiktighetsåtgärd – men det var alltid planerat att vara så här i slutfasen.

Dunford lät Wells Fargo tro att de hade total kontroll över nationella inlösenoperationer som en psykologisk operation för att fånga dolda kabalbankirer som låg lågt i ogräset.

Det fungerade.

Vi vet att det har förekommit två allvarliga elektromagnetiska pulsattacker under de senaste två helgerna, och därefter en cybervirusattack på onsdagmorgon.

Detta kom mellan när 196 medlemmar av den demokratiska kongressen lämnade in sin stämningsansökan (midnatt) och Virginia-baseboll skjutningen (7:15).

Beakta att de sista kvarvarande mörka underhuggarna har svurit en högtidlig ed att dö med lurendrejeriet, för att inte låta mänskligheten få ha sin frihet eller sina himmelska välsignelser under några omständigheter.

Och de är nu självtillintetgörande genom graderna via en serie falska offentliga avslöjanden. För att uppfylla sitt engagemang för sina mörka ockulta överherrar, går de ut och visar sina sanna färger medelst sabotage.

Dessa sista underhuggare och deras andra rangens komplotter var kända och planerade inför. De slutliga rundorna är nästan över.

Oroa dig inte.

Men det var därför det behövdes månader av uppumpade falska händelser. NPTB var tvungna att klämma ut alla de djupt liggande, latenta terroristsafterna från den onda Kabalcitronen.

Detta inkluderar Trump och nästan alla hans kabinettsanställda och personalen inom hans administration. Inte alla, men de flesta.

Den strategi som vi bäst kan bestämma oss för är att tvinga fram Trumps avgång genom ett konstant men intensifierat dropp, dropp, dropp av komprometterande nyhetshistorier med ryska band, vilket tvingar hela det republikanska partiet att överge sin GOP-ledare – och till synes göra det alla på en gång.

Detta sätter upp RV-frisläppningen till någon gång före Ramadans slut (27 juni), såväl som före den offentliga restaureringen av Republiken vilken vi förstår kommer att ske under semesterhelgen den 4 juli.

Det är också exakt mittpunkten av jordens kalenderår, och sommaren infaller när kineserna börjar sitt räkenskapsår, inte hösten. Därför hålls AIIB: s årsmöte alltid denna vecka.

Håll ögonen på Trumps allt snabbare fall från nåd eftersom han ensam representerar det offentliga borttagandet av Kabaldynastin från global relevans – för att aldrig återvända.

Lita på att kärleken kommer att vinna dagen och att allt är bra. För det är det.

Sobeit.

Gud är med oss.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                         www.st-germain.se

Du gillar kanske också...