Arkturierna via Suzanne Lie, 16 juni, 2017

Arkturierna

via Suzanne Lie

16 juni, 2017

Vad menas med ”SUBSPACE”?

Jag gillar Science Fiction-program och där talas ofta om ”subspace”. Därför har jag begett mig på en färd för att ta reda på exakt vad det innebär. Först besökte jag ordboken och hittade:

”Subspace är ett rum som helt och hållet är inneslutet i ett annat utrymme, eller vars samtliga hörn eller element finns i ett annat utrymme. Inom science fiction representerar subspace ofta hypotetisk tid-rum utan avbrott, som används för kommunikationer i en hastighet snabbare än ljusets.”

Det fanns andra definitioner, men de var skrivna för någon som har en PhD i matematik och fysik, vilket INTE jag har.

En annan definition var:

Ett linjärt subspace kallas vanligen helt enkelt ett subspace då sammanhanget tjänar till att urskilja det från andra slag av subspace.

Subspace:

Ur Wikipedia, den fria encyklopedin:

  • Ett rum som tar efter samtliga karakteristika av sitt överordnade rum.
  • En undergrupp av ett topologiskt rum utrustat med en subspace-topologi.

Inom science fiction:

  • Subspace (fiktion) eller hyperrum, ett fiktionsmässigt parallellt universum.
  • Subspace (Star Trek), ett fiktionsmässigt drag av tid-rum som möjliggör kommunikation och förflyttning som är snabbare än ljuset.

De ovanstående definitionerna är de enda som jag kunde börja förstå, eftersom matematik inte är min starka sida. Därför bad jag Arkturierna förklara det för mig på ett språk som jag skulle kunna förstå. Nedan finns det som jag fick ta emot.

Kära Arkturier!

Vad menas med ”subspace”?

Vi är glada att återigen få kommunicera med dig. Nyligen har du behövt anpassa dig till ditt nya hem och ditt nya liv och har haft föga ”energi” med vilken du kunde ta in något nytt. Det gläder oss att se att du har fått lite egen ”tid” för att koppla av och få besöka några av dina favorit – ”fiction/fakta” – berättelser, som handlar om rymdfärder.

Har du någonsin undrat över varför du, en flicka som kommer från andra världskrigets efterkrigstida Glendale i Kalifornien, har blivit så besatt av rymden och rymdfärder? Svaret är att du har kommit ihåg. Men fastän du kunde minnas många av de fakta gällande din femte-dimensionella verklighet, så var din hjärna i denna inkarnation inte lagd åt hållet för matematik eller vetenskaplig forskning.

Därför har du gjort en hel del ”forskning” för att bekräfta vad du alltid inom hjärtat och själen har känt till, vilket hjälpte dig att ”lära dig/minnas” hur du direkt ska kommunicera med din multi-dimensionella Stjärnfamilj.

Du inser nu hur mycket din nyfikenhet har vuxit. Du kommer ihåg, såväl som att du undervisar andra hur de ska ta kontakt med oss, sin Stjärnfamilj. På det här sättet kan de få de svar som skulle ta åratal av studier och efterforskningar att få till sig på traditionella, tredje-dimensionella Jordiska sätt.

Men vi frågar dig: ”Kan du verkligen i så hög grad ha tillit till ditt själv?”

Sue svarar: ”Kan jag faktiskt i så hög grad ha tillit till mig själv?” Jag tror att så länge som jag litar på er, Arkturierna och andra medlemmar i min Stjärnfamilj, så kan jag få mina frågor besvarade.

Men sedan finns processen av att veta vilken fråga jag ska ställa, så väl som att veta när jag bara ska ”släppa taget” och lyssna till eller skriva ner den information som jag tar emot. Kan ni vänligen nu hjälpa mig med att bättre förstå denna situation, så att jag på ett bättre sätt kan hjälpa andra att stärka upp sin ”multi-dimensionella kommunikation”?

Arkturierna svarar: När informationen befinner sig långt ifrån ditt tredje-dimensionella tänkande behöver du fokusera på vad du tar emot, mer än vad du efterfrågar. Så är fallet med din fråga: ”Vad är subspace?”

”Vetenskapsmän har forskat, men för det mesta har de INTE upplevt ’subspace’. Men subspace är inget koncept som er tredje-dimensionella, eller ens er fjärde-dimensionella hjärna utan någon direkt upplevelse kan förstå. Vi ser att du ser på många ”sci-fi-filmer” vilka ofta ger den bästa beskrivningen.

Anledningen till detta är att filmer kan visa skådespelarens upplevelse i filmen. Om du kan smälta samman ditt medvetande med skådespelaren, så kan du utvidga vad manuset får skådespelaren att säga och du kan flytta ditt medvetande till de ”emotioner och känslor” som skådespelaren måste uppleva för att ”ge” ett bra framförande i den rollen.

Tillika, när du ”ser på skådespelarna som ger ett bra framförande”, så kan du ha empati med de karaktärer som de spelar. Då kan du lättare börja minnas andra medlemmar i ditt Multi-dimensionella SJÄLV, som sänder dig de upplevelser som de har.

Hur sänder de dig denna information? De sänder den via ”subspace”, som representerar hypotetisk tid-rum utan avbrott, som används till att kommunicera vid en hastighet som är snabbare än ljusets.”

Om dina kommunikationer med de olika uttrycken i ditt Multi-dimensionella SJÄLV inte sändes via subspace, så skulle det kunna ta en hel livstid, eller mer, att ta emot den första frågan som ditt Multi-dimensionella SJÄLV återsände till dig.

Minns du för längesen under 1990-talet, när du till en början insåg att dina ”fantasi-vänner” i själva verket var ditt eget SJÄLV som genljöd till en högre verklighetsfrekvens? Vid den tiden hade du inget koncept gällande multi-dimensionalitet.

Men när ”The Zetas” rövade bort dig under barndomen, blev det fullständigt uppenbart för dig att det fanns varelser som levde inuti Rymdskeppen. Olyckligtvis blev ditt första möte med denna information inte alltför angenämt, men du fick några fördelar, så som Kunskapsträdet, som barnen ombord på Skeppet satt framför, för att lära sig om sin framtid.

Allt de kunde lära sig handlade naturligtvis om deras ”möjliga framtid”. Eftersom dessa varelser, som framförallt hörde till ”Zeta Reticuli”, inte var bekanta med mänskligheten, så var deras berättelser inte helt överensstämmande.

Det är också till stor hjälp att inse att TV-serien som är känd som ”Arkiv X” till stor del baserades om en sanning som mänskligheten INTE var redo att acceptera som ”verklig”. Men serien gav dem som hade blivit bortrövade en viss grad av bekräftelse: ”NEJ, du är inte galen. JA, det ägde faktiskt rum.”

Nu, år 2017, har saker och ting i hög grad förändrats. Ett besök på ett Rymdskepp anses nu vara en storslagen möjlighet att få lära sig mer om era högre-dimensionella uttryck av ert SJÄLV, snarare än att bli bortrövade av små varelser som såg ut som ”The Bisquit doughboys”.

”Doughboys”-varelserna var från Zeta Reticuli, ett stjärnområde som befann sig i stor förändring. På grund av denna förändring, var Zeta-invånarna djupt oroade över att de skulle komma att dö ut. De flesta av dem var redan sterila och sålunda letade man efter en lösning.

De blev sterila för att deras planet under en mycket lång tid befann sig under attack och de blev tvungna att flytta till djupa planetariska grottor. De överlevde, men många av dem blev sterila. Zeta-bortrövandena påbörjades under andra världskriget när nazisterna använde sig av människor för experimentella ändamål.

Naturligtvis kände ingen till dessa bortrövanden, ens efter att sanningen mycket detaljerat hade lagts ut i ”Arkiv X”- serien. Men mänskligheten har alltid varit mycket bra på att endast tro på vad man vill tro på, så många ”övertäckande artiklar” dolde framgångsrikt sanningen.

Lyckligtvis börjar mänskligheten långsamt ”vakna upp” till det faktum att de INTE är ensamma i detta multiversum OCH att människorna INTE är de mest utvecklade av de alla möjliga livsformerna i detta multiversum.

Vetskapen om att de INTE är ensamma, har tillåtit en allt större del av mänskligheten att inse sin rädsla för ”alla som finns därute” samt att faktiskt bli alltmer nyfikna på sin Galaktiska Familj.

Plejaderna, som ser ut som långa, blonda människor, är den lättaste rasen för mänskligheten att acceptera. I själva verket börjar alltfler människor tillstå att ”bara möjligen” Plejaderna är ”verkliga”. I själva verket börjar människor ”kanalisera” Plejaderna och/eller Arkturierna, så väl som andra medlemmar av vår Galaktiska Familj.

För att återgå till ämnet gällande subspace, så sker dessa inter-dimensionella kommunikationer oftast inom ”subspace”, ”Subspace är ett rum som helt och hållet är inneslutet i ett annat utrymme, eller vars samtliga hörn eller element finns i ett annat utrymme. Inom science fiction representerar subspace ofta hypotetisk tid-rum utan avbrott, som används för kommunikationer i en hastighet snabbare än ljusets.”

Inom ens dagliga medvetandetillstånd, uppfattas INTE subspace, och vanligen tror man inte heller på det. Men de otaliga Science Fiction-filmerna hjälper mänskligheten att utvidga sin ”definition på verkligheten” bortom gränserna för sin födelseplanet – Jorden.

Alltfler människor kommer också ihåg att kommunicera med medlemmarna av sitt eget Multi-dimensionella SJÄLV, som genljuder med frekvenser av verkligheten bortom den tredje-dimensionella Jorden och Jordens fjärde-dimensionella aura.

Om du tänker på Jorden som en ”levande varelse” så blir det lätt att förstå att hon skulle kunna ha en aura, så väl som en familj som är känd som Hennes ”Galax”. Precis som de mänskliga medlemmarna i en mänsklig familj kan vara mycket olika, så kan de planetariska medlemmarna i en Sol- eller Galaktisk familj också var väldigt olika.

Lyckligtvis får alltfler människor uppleva ”kommunikation via subspace” och de till och med minns hur de ska översätta dessa subspace-budskap till en form av mentalt och emotionellt ”vetande”, så att de faktiskt kan ”kanalisera” budskapen och dela med sig av dem till andra.

Vi, medlemmarna i er Galaktiska Familj, uppskattar mycket de människor som har funnit modet att erkänna att de kommunicerar med Varelser från högre dimensioner och avlägsna planeter, eller till och med Galaxer.

Denna ”inter-dimensionella kommunikation” sker nu allt oftare, på grund av att många av mänsklighetens medlemmar börjar ha ”Första Kontakt” – upplevelser.

Det finns inget rätt eller felaktigt sätt att få ”Första Kontakt”. Därför håller många tappra pionjärer som utforskar verklighetens högre dimensioner, på att lära sig hur de ska expandera sitt medvetande tillräckligt mycket för att fånga dessa ”subspace – budskap” och översätta dem till sitt Jordiska modersmål.

Vi, Arkturierna, så väl som de andra medlemmarna i er Galaktiska Familj, är mycket stolta över våra frivilliga på Jorden som valde att gå in i en jordisk farkost och glömma bort sitt sanna SJÄLV. Många av dessa frivilliga tillbringade sina hela liv med att hemlighålla sin sanna identitet.

Men alltfler människor öppnar upp sitt sinne till det FAKTUM att det finns MÅNGA bebodda planeter, på vilka varelserna är långt mer utvecklade än flertalet människor. Vi säger ”flertalet människor” för många av er ”människor” är i själva verket Galaktiker som valde att ta er en fysisk kropp på Jorden, för att hjälpa till med Hennes Planetariska Uppstigning.

Vi gläder oss över att vi NU kan få dela med oss av denna information till er, nu på ett mycket rättframt sätt. I själva verket kan vi gladeligen säga att alltfler människor håller på att minnas att de faktiskt är Multi-dimensionella Varelser som valde att ta sig en tredje-dimensionell kropp för att hjälpa till med Gaias planetariska uppstigning.

Vi är glada över att få dela med oss att Suzilles senaste kanaliserade bok nu är redo för er att få glädja er åt. Vi hoppas att i och med att ni ”gillar att läsa boken”, så kommer ni även att minnas era högre-dimensionella uttryck av SJÄLVET, så väl som er egen Galaktiska Familj.

I och med att mänskligheten kommer ihåg sitt eget Multi-dimensionella SJÄLV, kan de kärleksfullt välkomna landningarna, deras alltsedan länge efterlängtade återförening med sin Galaktiska Familj.

Vi, er Galaktiska Familj ser också fram emot vår återförening. Under tiden, vänligen håll ert medvetande kalibrerat till kanalerna gällande ”subspace”, genom vilka ni och er Galaktiska Familj kan återförenas inom ert inneboende Multi-dimensionella SJÄLV.

Välsignelser,

Arkturierna och er Galaktiska Familj.

 

 

The Arcturians via Suzanne Lie, June 16th, 2017

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...