Prinsessan Diana via Kerstin Sisilla, 23 november, 2019

Jag är prinsessan Diana. Jag är glad över att allt nu dras upp i Ljuset. Allt om det engelska ”kunga/drottninghuset” lyftes nu fram och därmed kommer även Sanningen om vad som hände mig att grävas upp till ytan. Jag gjorde så gott jag kunde för att förändra Världen. Tiden var inte inne, makten och kontrollen över mig var redan för stor när jag försökte göra mig fri. Jag insåg så småningom att vidden av maktkonstellationen, av maktens spindelnät jorden över. Det gör mig ont att min son nästlades in i detta, men valet var hans eget. Det är dock aldrig för sent att bekänna sina misstag, stora eller små och stå upp för Sanningen. Vi är alla lika älskade vilket vi inser när vi är mogna att förstå det.
Älskade Vänner på Jorden, jag är glad över det arbete ni gör. Nu är tiden mogen för DEN STORA FÖRÄNDRINGEN. Jag är med er från min position, sänder er ALLA Ljus och Kärlek.
Diana. med den tidigare titeln ”prinsessa”.

Du gillar kanske också...