Ra via Kerstin Sisilla, 7 september 2019

Ra 7 september 2019

Älskade Vänner. Jag är Ra som vill tala med er i dag.

Ljuset, mina älskade Vänner, ljuset på jorden är annorlunda. Solljuset är vackrare, mjukare som många av er har lagt märke till. Väderomslagen sker snabbare, färgerna vid solens upp och nedgång är fantastiska. Många av er har uppmärksammat det, er själ njuter av skönheten runt omkring er.

Djuren söker mer kontakt med er, så jag ber er att vara uppmärksamma på det. De ger er kärlek och gläds över att ni nu vaknar och SER dem med era sinnen öppna. Era sinnen har verkligen förändrats människor!

Ni är inte bara förundrade över djuren och naturen, ni upptäcker era medmänniskor runt omkring er. Hur mycket de betyder för er. Nu menar jag inte endast er familj utan ”folk på stan”. Ni är mer öppna, kärleksfulla och intresserade av kontakt med varandra. Ni kanske inte märker det själva, men ni ser inte så mycket på ytan av andra längre utan verkar försöka tränga in på djupet för ni vill verkligen veta vem den andra är. Ni är intresserade av hur andra tycker och tänker. Inte för att ni vill likna dem eller vill övertyga dem om att vad ni tycker och tänker är rätt. Utan av INTRESSE och NYFIKENHET.

Det är ett nytt sätt att vara för de flesta av er. Det kräver MOD och det har ni nu. Mod att närma er varandra på en djupare nivå för att leva i ytan har ni gjort länge nog börjar ni tycka. Jag gratulerar er till ert nya sätt att umgås för det är den nya tidens melodi. Att acceptera varandras olikheter är ett stort steg på väg.

Denna skriverska och hennes kollega arbetade en gång med en barngrupp inom temat lika/olika. Barnen förstod snabbt att livet vore hemskt tråkigt om alla såg likadana ut , tyckte likadant och var intresserade av samma saker. De tänkte även att alla kunde ha samma namn och ja – då kom de på att alla då vore precis likadana på alla sätt och HUR skulle de då kunna leka roll-lekar med olika roller? Detta började med att tre barn satt och ritade, varpå en blev utesluten för att den inte tyckte bäst om samma färg som de två andra. Paralleller kan dras till många områden, inte sant? Både i sällskapslivet, yrkeslivet och bland era politiker och makthavare. Ibland kan man tro att de sitter i sandlådan och slåss om samma spade kanske?

Men NU förändras detta så var uppmärksamma både på er själva och omgivningen så får ni uppleva ett underbart skeende, ett nytt sätt att umgås i en ny dimension.

Det var allt för i dag Kära Älskade Vänner på Gaia, en vacker planet i stor förvandling/metamorfos.

Er trogne vän Ra

Du gillar kanske också...