Projektfonder: Barn och Djur, 17 januari

Kära Ljusarbetare !

Vi är säkert många som går och funderar på hur vi bäst ska fördela de efterlängtade resurserna. Vi tänker nog på hur vi klokast ska agera för att göra de rätta vägvalen och hur ska vi göra för att nå våra målsättningar.

Som det ser ut, går det för långsamt och nu när medel frigörs finns ingen tid att förlora. Vi har att agera både snabbt, effektivt och långsiktigt. Jag har köpt valutor och efter valutaomläggningen kommer jag att ha betydande finansiella resurser tillgängliga.

Jag vill använda dessa resurser för att skapa projekt och ge budgetar åt andra och tillsammans med ljusarbetare arbeta på områden som jag också är intresserad av. Till exempel så vill jag prioritera:

Jag vill hjälpa de utsatta barnen som ingen lyssnar på och som inte kan hävda sin självklara rätt att leva i trygghet och kärlek och med möjlighet till utbildning. De sista dagarna inte minst har ju visat att problemen är ännu grövre än man trott.

Min andra prioritering berör djuren. Över hela världen sker djurplågeri av olika slag. Husdjur som hamnat hos olämpliga ägare. Boskap som aldrig får beta grönt, friskt gräs. Grymheter på slakterierna. Exotiska djur som lever sina liv i trånga burar. Djurförsök i laboratorier, slaktdjur som fraktas över hela kontinenter i tättpackade långtradare för att man ska tjäna några kr. Listan kan bli hur lång som helst.

Att djuren både har förstånd och känslor betyder inget när profiten får råda.

Vi måste göra allt vi kan för att få rätsida på problemet.

De som har medkänsla med detta, hör gärna av er så kan vi diskutera vidare och gå framåt tillsammans. Gemensamt blir vi starkare.

Skriv gärna till mig på – projektdino8@gmail.com
I Ljus och Kärlek,

Mary Anne

 

p.s. Jag bor i Västernorrlands Län.

p.s.s. En eloge vill jag ge: Vi har godhjärtade personer som arbetar för att rädda djuren i ”Djurskydden” i många städer i Sverige, DE kan vi ägna en tanke också när vi ska fördela resurserna…

Du gillar kanske också...