Quan Yin via Erena Velazquez, 1 mars 2020

Quan Yin via Erena Velazquez, 1 mars 2020

 

Jag är Quan Yin, jag är glad över att vara här.

Idag vill jag prata om Uppstigning, vad det betyder. Vi vet alla att denna planet och mänskligheten kommer att stiga upp. Planeten kommer att stiga upp, med eller utan mänskligheten, hon är redo att gå vidare till den nya dimensionen i 5D. Dimensionen där hon kan slippa bli misshandlad, torterad och inte känna sig uppskattad. Mänskligheten måste komma ikapp henne, hon är redan i sitt stigande och är nästan där. Folket på denna planet måste förstå vad Uppstigning är. Uppstigning innebär att ni nu inte lämnar er kropp som tidigare, vilket då innebar att alla som lämnade denna planet, också lämnade kvar sin fysiska kropp. Denna gång är första gången någonsin i galaxen, som planeten tillsammans med människorna, kommer att stiga upp med sina fysiska kroppar. Därför kommer så många energier till Jorden, för att hjälpa mänskligheten att öka medvetandet och vibrationerna. Många människor sover fortfarande, för inte ens dessa energier kunde väcka dem. De måste förstå att om de inte kommer ikapp så kommer de att bli kvar i denna 3D-verklighet.

Den nya verkligheten i Gaias Gyllene Tid kommer, och ingen kan inte stoppa den. De Motarbetande Varelserna som försökt stoppa det länge, kommer inte att kunna göra det den här gången. Uppstigningen kommer att ske oavsett. Mänskligheten måste förstå vad Uppstigning verkligen är. Uppstigningen lämnar den illusionära verkligheten, som den levt i under många år. Verkligheten som baserades på lögner, inte var verklig och som nu flyttar till 5D, innebär att komma till en helt ny verklighet där allt är baserat på kärlek, respekt, överflöd och lycka. Det finns ingen fattigdom, inga krig och ingen oro, bara fred och harmoni. Det är dit mänskligheten är på väg.

Under tiden måste de försöka anpassa sig till nya energier och höja sin vibration dagligen genom meditation. Jag nämnde i mitt tidigare meddelande att det är mycket viktigt att komma samman och utföra meditationer i grupper, för det kommer att hjälpa till att höja vibrationerna fortare, och det är mycket lättare än att göra det själv. Jag ser fram emot Gaias och Mänsklighetens Nya Tid. Den Tid där allt är en underbar lycka och en underbar verklighet, där alla kommer att skapa och manifestera kärlek och ljus till resten av Galaxen. Galaxen och resten av civilisationerna, har väntat länge på att se vad som händer på denna planet nu, och de finns här för att stötta och hjälpa till med uppstigningen. De finns här hela tiden och tar bort alla hinder, som skulle störa mänskligheten och planeten Jordens Uppstigning.

Jag är tacksam över att ha varit här.

Tack.

Jag skickar min kärlek till er alla,

Jag är Quan Yin och jag kommer tillbaka igen.

Översättning:Maggan

Du gillar kanske också...