Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 mars 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 mars 2020

DET HÖGRE SJÄLVET HOS DE OUPPVÄCKTA ∞ 9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Det är med glädje vi kontaktar alla er.

Vi har närmat oss fler och fler människor på det astrala planet för att få den feedback från hela mänskligheten som vi behöver. Vi får mycket av er som tar emot dessa sändningar och som är vakna, men vi har sökt mer kontakt och samband med den ouppväckta befolkningen där på Jorden. Som ni alla vet, de som är ouppväckta kan vara utmanande att nå, även om ni gör en enorm insats med att dela med er.

Och sålunda kommer vi att använda en anslutning till deras högre själv för att få samtalet igång, och detta är vad vi rekommenderar att ni alla gör med familjemedlemmar, medarbetare och andra individer som ni vill ta kontakt med men tycker att anslutningen är mycket svår. När ni tonar in på deras högre själv av dem ni vill nå, kommer ni att få något guldkorn, några viktiga ingredienser som kommer att få den personen, eller dessa människor, att öppna upp och ge er så mycket mer.

Anslutning till det högre självet hos någon individ ni älskar och bryr er om och som är vaken kan också hjälpa er att få en djupare förståelse för något som händer med den personen, något som de kanske är rädda, eller skäms, för att dela med er. Vi rekommenderar att ni tillbringar lite tid i meditation, så att ert högre själv kan komma in, innan ni försöker denna typ av anslutning. När ni upprättar sambandet med den andra personens högre själv, kommer det att bli enklare och enklare när ni går framåt.

Vi vet att denna teknik fungerar, eftersom vi har gjort det själva, och vi har hittat vägar i och med att vi kan använda detta för att nå de fortfarande ouppväckta där på planeten Jorden. Vi vet att detta är, därför, en effektiv strategi, och vi inbjuder er att göra det, använda den, och få bevisat hur effektiv den kan vara.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har med glädje kontaktat er.”

Översättning:  Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton, March 1st, 2020

Du gillar kanske också...