Quan Yin via Galaxygirl, 5 januari 2019

Quan Yin, 5 januari 2019

Via Galaxygirl

Hälsningar käraste, det är jag Quan Yin. Många av er västerlänningar kanske inte känner till mig, jag är nog mest känd inom de österländska kulturerna som en företrädare för den feminina principen och förkroppsligandet av ren kärlek.

När de sista sandkornen rinner ner i timglaset, börjar tystnaden. Ni befinner er mitt i den stora tystnaden, denna förändring från mörker till ljus, från hat till kärlek – och ni, som är gamla ljuskrigare, håller ljuset högt för att denna frid kan börja här och nu. Ni är oerhört viktiga. Tiden för stora förändringar och ett uppvaknande är nu, i ert nu, i detta andetag.

Vi ser er från skeppen ovanför er, vi vakar över er, skyddar er och erbjuder er våra tjänster, alltid i kärlek. Vi tittar på er, kära mänsklighet, med stor förundran. Se lotusblomman framför er, enkel i sin skönhet och praktfull i sin beständighet och förmåga att växa i lera med till synes begränsade resurser. Och ändå, när den blommar tar den andan ur en.

Ur andligt perspektiv, genom årtusenden av er tid, har lotusblomman väckt mångas förundran av många orsaker. Meditera på detta en stund. Ni har vuxit till de strålande Ljusvarelser som ni för närvarande är, ur tredje dimensionens lera, och ni har blommat mitt i den, trots det. Omgivna av alla sorters träskvarelser och vattenvarelser som har försökt att nafsa på er stjälk medan de har simmat förbi i sina försök att ta en bit av er, fortsatte ni att växa er starka och robusta. Ni tog er näring från vattnet (Gaias ljuva andetag) och från solen (Solen, en portal till de större ljusrikena ovan) och ni växte.

Många lotusblommor blommar ensamma. Ensamma blommor söker många gånger sällskap från de osynliga rikena, precis som ni gör och har gjort, mina kära. Det värmer mitt hjärta. Visste ni att det tar ett tag för lotusblomman att blomma? Det är sant. Men när den väl gör det, fortsätter den att blomma. Lager efter lager med strålande vackra kronblad fortsätter den att veckla ut sig från dag till dag, så att de nästa dag är ännu vackrare än den tidigare. Så är det med er också. Ni håller på att, minut för minut, bli vackrare i egenskap av ljus som kommer från ert inre.

När ni öppnar ert hjärta mer och mer för det himmelska ljus som bombarderar er planet just nu, släpper ni in mer ljus och mer kärlek och er blomning fördjupas. Förstår ni nu att blommorna har blivit så starka och rötterna så djupa att de lever i fred med sin omgivning, starka och robusta mot elementen och ger mycket glädje till förbipasserande som fångar en glimt av deras skönhet.

Ert ljus sprider sig när ni delar det med andra omkring er i ert samhälle, i era skolor, kyrkor, synagogor, moskéer och tempel. Men kom ihåg att ert sanna tempel finns inom er. Håller ni det strålande och glänsande med ljus av 1 000 solar, eller är ni glömska när det gäller det här utrymmet?

Om ni ser dessa ord kanske ni blir mer motiverad än andra som inte ser dessa ord, men var medvetna om att det kan vara en fälla för högmod kommer i alla former, och vi håller med om att det är bäst att meditera vid alla tillfällen och under alla omständigheter, även när ni tror att ni inte behöver det, för det är kanske då ni behöver det som mest. Öppna upp ert hjärtas lotusblomma och låt 5D-energin explodera i det innersta av ert hjärta.

Låt mitt ljus, min kärlek dränka er i ljus, i frid, i det nya som händer, så att hjärtats lotusblomma aldrig bleknar, aldrig vissnar och ständigt förnyas genom nåd och ren glädje.

Det är allt. Jag är er Quan Yin. Jag finns alltid i närheten om ni vill tala med mig.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...