Quan Yin via Erena Velazquez, 28 januari 2020

Quan Yin via Erena Velazquez, 28 januari 2020Hälsningar, Mina älskade.

Jag är Quan Yin och jag kommer genom en ny kanal som jag väntat mycket länge på att bli kanaliserad av. Jag tycker om att bli kanaliserad och jag vill dela med mig av några saker. Min avsikt är att inte överväldiga min nya kanal, eftersom hon fortfarande är i processen av att stärka sin förmåga, så jag skulle idag bara vilja säga några få saker. En av dem är att jag är nöjd med att vara här och kunna kanalisera. Jag skulle vilja uttrycka min tacksamhet och min kärlek till er båda, för att ni lät mig komma igenom, för som ni vet så kanaliseras jag inte så ofta, så jag hoppas att detta kommer att bli min permanenta kanal från och med nu, så att jag ska kunna dela med mig av några meddelanden.

Mitt första meddelande till mänskligheten är att mänskligheten måste vakna upp och börja göra sitt jobb. Först och främst måste ni meditera dagligen, upplysa varandra genom att dela kunskap och information och att uppmuntra varandra att gå på vägen för uppstigning, eftersom vi inte kan göra arbetet för uppstigning åt dem. Vi kan bara vägleda mänskligheten, och de behöver förstå och vara beredda på alla hinder de måste övervinna under denna process av uppstigning.

Ett av dem är att gå med på och erkänna att de måste släppa sitt ego, och börja leva från hjärtat. Många människor som kanaliserar under meditation använder sitt hjärtas sinne. Vi kallar det hjärtat eftersom det är ett av de viktigaste chakrana. Många människor känner fortfarande inte ens sitt hjärta, de vet inte vad det betyder för dem. De säger alltid att de lever från hjärtat, men gör det för det mesta inte, eftersom deras känslor är så bortdomnade att de inte ens vet vilka de är. De är kraftfulla sovande varelser, vilka behöver vakna upp och börja göra sitt arbete, eftersom vi bara kan vägleda dem, och vi avser inte att göra jobbet åt dem. Det är därför det är så viktigt att börja ta små steg, som att träffas i små grupper, skicka meddelanden till varandra och upplysa varandra, för det är dags. År 2020 kommer att bli ett viktigt år, mycker kommer att hända i naturen, inom politiken men också i galaxen.

Jag skulle vilja säga att jag är väldigt nöjd över att vara här, men jag känner att min kanal börjar bli trött så nu kommer jag att sluta, men jag kommer tillbaka med mer. Detta är min första omgång på prov för att testa den här nya kanalen, för att se hur hon kan hantera kanaliseringen.

Hälsningar, min kärlek till er alla och jag kommer tillbaka. Jag är Quan Yin och jag är mycket glad över att vara här. Tack.

Kanaliserad av Erena Velazquez

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...