Quan Yin via Jenny Schiltz, 8 ma,j 2017

Quan Yin via Jenny Schiltz, 8 maj 2017

Hälsningar! Det är jag, Quan Yin. Vi hoppas att ni kan känna förändringens vindar längs horisonten, som rör varje del av er planet. Det är en mirakulös tid, som var och en av er ville och valde att vara en del av. Det finns inte ett enda område som inte blir påverkat av allt som sker. Vi har talat till er förut om frekvenserna som separerar och det har verkligen börjat.

För dem som har stationerat sig i de högre frekvenserna har dessa tider en mental lätthet. Detta betyder inte att allt är perfekt och glädjefyllt i varje stund utan snarare att ni är medvetna och har redskapen att klara av allt som kommer i er väg. Tänk på en båt i en storm, vågen kanske täcker fören och dränker den en stund, men båten kommer alltid upp igen och håller er flytande. För dem som upplever att de ständigt är under vatten, ständigt slagna av vågorna, vi frågar er, vad är det som tynger er? Vad är det som måste förändras  och släppas inom er, så att ni inte längre är förankrade i en verklighet som dränker er bit för bit. För, förstår ni, det är så enkelt, när ni följer ert hjärta och inte de förutfattade begränsningarna i er värld, kommer ni märka att ni reser er och kan möta alla utmaningar.

När frekvenserna fortsätter att separera är det en möjlighet för var och en av er att avgöra exakt vad ni skulle vilja ha i ert personliga liv. Den Nya Jorden har byggts och förankrats i en möjlig verklighet för varje person, men var och en måste besluta hur detta rike kommer att se ut och kännas för dem. Var och en av er är skaparen, det är bara ni som kommer att avgöra vilka begränsningar ni sätter på er skapelse. Vi är här för att säga att det inte finns några begränsningar, förutom de som fortfarande finns inom ert trossystem.

Nu är det dags att inse er kraft, er förmåga att interagera med och förändra allt. Manifestationen är mycket snabbare nu för att visa er kraften som var och en av er håller. Det är upp till varje person att se kritiskt på sina tankar, handlingar och energin som projiceras och tas emot. För vad som en gång var subtilt, är inte längre det. Det är av den anledningen som vi ber var och en av er att vara medvetna om energierna som alla influenser utifrån för med sig, för de kan påverka er förmåga att bibehålla balansen och er centrering. När man inte är centrerad i sin egen varelse, kommer de inkommande ljus förändringarna ha en negativ effekt på det fysiska och känslomässiga välmåendet.

Vi ber var och en att ta kontakt med den Nya Jordens Nätverk, förankra det helt i er varelse genom att hålla ovillkorlig kärlek till Alla i era hjärtan. Vi hoppas att ni känner upprymdheten när allt runt er förändras och allt ni har arbetat mot blir förverkligat.

Med mycket kärlek och beundran,

Quan Yin

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...