Kattrasen via Galaxygirl, 27 januari 2020

Kattrasen via Galaxygirl, 27 januari 2020

Kattrasen 27/1/2020

Vi är Kattrasen. Vi är krigare, vi är starka. Vi bevakar er värld, arbetar på hennes yta och inom hennes underliv, rengör, rensar, förstör allt som inte är av ljuset. Vi är snabba. Vi är starka. Vi tycker om våra kattformer. Det är en stor ära att vara inom våra skepp, precis som det är en enorm ära att vara förkroppsligad som människa på en uppstigande Gaia. Ni är här för att ge ert ljus. Vi är här för att låna vår kraft, vårt skydd. Du kan kalla på oss. Du kanske jobbar med oss. Vi arbetar med er i ert astrala tillstånd, mest troligt när vi samarbetar för att rensa vägen för ännu mer ljus framöver.

Vi är Kattrasen. Våra hjärtan blöder för de djurriken som drabbats i de senaste mordbränderna i Australien. Djuren måste skyddas. Gaias livsformer måste hållas med vördnad och respekt. Allt liv måste hedras. De som har varit skrupelfritt ansvariga har bara sig själva och sin egen överlevnad i åtanke. Detta åtgärdas när vi talar genom den här. Vi är en del av många hemliga uppdrag. Galaktikerna är vakna och medvetna och patrullerar er planet, precis som vi på er yta och gör samma sak. Och ändå strider de mörka. Mörkret gör vad det gör, det motstår ljuset tills ljuset gör anspråk på det. Detta händer.

Vi är Kattrasen. Vad vill du veta om oss Galaxygirl?

 Är ni nöjda med den nuvarande utvecklingen av planetär uppstigning?

Det är inte i vårt bästa intresse som soldater att vara nöjda med framstegen eller att vara missnöjda. Vi kämpar helt enkelt tills målet är uppnått. Vi når detta mål.

Finns det något som vi som ljusarbetare behöver göra i detta nu för att vara säkra?

Ni har många som erbjuder sig att skydda er. Öppna er för detta skyddande samarbete, välsigna er omgivning med fred, välsigna era kroppar med perfekt hälsa och lys ert ljus starkt. Det är allt som behöver göras. Rädsla tjänar inte er.

Arbetar ni med djurrikena?

Ja genom att vi tjänar för att skydda dem samt erbjuder dem interdimensionell transport till den dolda oasen inom Gaia där djuren helas och förvandlas till starkare former. Var inte rädda för dessa jordförändringar. Mycket förändras. Ni kom hit för att bevittna förändringarna i en era och för att ge ert ljus. Lys starkt, människor. Andra tittar på. Allt spelas in. Så slåss tappert, älska kraftfullt, skydda snabbt barnen, djuren, planeten. Var en god förvaltare av resurserna. Många tittar. Ha respekt för Gaia och hennes egna. Många ser på. Led starkt. Många ser på er som ledare för transformationen, för er vibration är nyckeln till denna framgång.

Hur långa är ni?

Vi är 9 till 14 fot långa, kvinnor, män. (2,8-4,3 m)

Har ni en speciell relation med katterna på Gaia?

Vi ser djuren som våra bröder och systrar. Gaiakatter liknar oss genetiskt. Många av oss har placerat en aspekt av oss själva i en huskatt så att vi kan ytterligare jorda energierna i en ljusarbetares hem för att tjäna i den kapaciteten. Andra är hybrid walk-ins som den här personens katt är. Vi kan dela plats i en varelse med andra så att vi kan erbjuda vårt ljus och perspektiv på ett annat sätt. Vi är flerdimensionella som ni, människor. Några av er är eller har varit inom dessa kattformer tidigare. Ni finner vår vibration bekant. Andra gör det inte och har slutat läsa eftersom de inte resonerade. Tillräckligt för nu. Vi är kallade någon annanstans. Fred. Stå starka. Vakta ljuset i dig och lys det väl. Vi är Kattrasen. Vi går nu.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...