Quan Yin via Genoveva Coyle, 21 oktober, 2018

Du gör dig redo för dina nästa handlingar och går in i ledningen för det Nya Du. Kanaliserat av Genoveva Coyle.

Hälsningar älskade! Jag ÄR Quan Yin. Jag ÄR gudinna av medkänsla och skönhet. Jag ÄR din syster i kärlek, jag ÄR din familj. Jag kommer för att ge dig mildhet och medkänsla så att du kan fortsätta vidare på din väg i visdom och mildhet.

Kära, det finns inget behov av att tvinga och driva emot motstånd. Det finns ingen anledning att kämpa eller skynda sig eller att jobba så hårt mot ditt ljuva själv. Nu när du har mognat så mycket kan du se att det finns mycket kraft i kontemplation och tålamod. Du kan reflektera och överväga i vilken situation som helst och bara vänta på att den djupaste sanningen kommer till dig. Öppna alla dina sinnen, öppna ditt hjärta vidare och låt sanningen bubbla upp och aktivera mer av ditt vetande.

Det finns aldrig någon anledning till panik eller att skynda sig. Det finns ingen anledning att känna att du saknar en uppgift, eller att du inte gör tillräckligt eller lika mycket som andra. Du vet när du är på rätt väg. Du vet när du är på rätt ställe och när du bara gör rätt. Du vet bara för att det känns rätt och lätt, även om det mänskliga sinnet släpar efter i förståelse och i att placera alla delar av ditt pussel tillsammans.

Vi är alltid med dig för att uppmuntra dig och att viska kärleks och milda ord i ditt hjärta. Men det är verkligen du som driver showen och som vackert följer alla ledtrådar i din gudomliga plan.

Kära ljusa hjärtan, du expanderar brett och djupt, och varje ögonblick får dig mer och mer att veta om vem du är och hur universum och parallella universum arbetar. Du samlar och återställer bitar av dig själv och din själsfamilj; du förbereder det gyllene nätverket med dina släktingar, själsfamilj, bröder och systrar, och gör dig redo för dina nästa handlingar och att gå in i ledningen för det Nya Du.

Det finns stor spänning och förväntan i era hjärtan, för även om du inte vet hur sakerna kommer att utvecklas i en nära och fjärran framtid, vet du bara att resultaten av ditt ljusarbete är bortom alla förväntningar, större och mer magnifika än du kan tänka dig just nu. Detta är inte bara förhoppning och upprepning av mantra, eller vad andra kanske har sagt till dig, eller kanske vad du har läst någon annanstans. Det här är en visshet som du har för att du har sett små och större manifestationer och mirakel i din egen verklighet. Och så vet du att om du har full kontroll över ditt liv är det helt okej att expandera dina önskemål och drömma stort och att inkludera hela mänskligheten och världen.

Och så uppmanar jag dig att ansluta dig till mig och din egna vackra drake och flyga högt och resa i varje verklighet och dimension, i varje tidslinje och historia eller livstid som behöver helande eller återställande. Låt oss släppa varje enskilt kärnproblem och tentakler som håller dig tillbaka och håller dig tvekande i litenhet och tvivel. Låt oss bränna alla gamla vägar som kan leda dig till att upprepa de gamla sätten att besegras och begränsas.

Vet att du är extremt kraftfull och att det inte finns något som du inte kan uppnå och lyfta upp med din kärlek, medkänsla och nåd. Kärlek är som helande balsam. Kärlek är grunden och bränslet i den nya världen, de nya vackra relationerna och Nya Dig!

Jag kommer att lämna dig nu med min kärlek och stolthet! Farväl!

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/
 
 
Översättning: Bodil
 
 

Du gillar kanske också...