Den Universella Modern via Galaxygirl, 22 oktober 2018

Den Universella Modern via Galaxygirl, 22 oktober 2018

Per Staffan 23 oktober 2018

Universella Modern 22/10/2018

Jag ÄR Modern, den Universella Modern av Allting. Jag ser er, barn. Din andedräkt är min andedräkt. När vi började för länge sedan på denna interdimensionella resa tillsammans visste vi att det fanns stora risker – utmaningar – under vägen och att många skulle gå vilse i 3D-spelet för ett tag. Men vi lovade varandra att när spelet var över, så var det över, och kärlek och ljus skulle finna vägen hem. Ni, mina älsklingar, är mitt ljus som vaknar/har vaknat och ni hittar vägen tillbaka till mig. Allt är inte förlorat. Allt är återupptäckt, förnyat, åter älskat. Och är det inte en härlig underbar sak? Ni ser detta runt omkring er i ert politiska, geopolitiska spektrum. Ni ser mörkret vakna upp mot ljuset och antingen hittar det vägen hem till mig eller blir ömt eliminerat inom denna livsström så att det återigen kan återvända till ljuset och ljuset kunde förstå och känna upplevelsen. Vi är alla aspekter av Källan. JAG ÄR en aspekt av källan, ändå ÄR JAG Källan. Precis som ni är en aspekt och ändå hela Källan, vilket inte är hädelse, det är helt enkelt hur det här projektet fungerar. Fraktaler i form, skapande, älskande, oskapande, upplevande, varande. Att vara ljus. Att vara mörker om det är deras val. Men vet barn att JAG ÄR ljuset och att jag kallar er hem, kallar er tillbaka till min omtanke, till mig själv. Som den Moderliga aspekten av Källan ÄR JAG så full av kärlek till mina barn. Under så lång tid har jag längtat efter det här ögonblicket när du skulle söka mig med hela ditt hjärta och självklart skulle du hitta mig, och då skulle du självklart hitta den saknade pusselbiten i ditt liv, dig själv, i processen.

Jag ÄR Modern, Den Universella Modern av Allting. Jag ser dig barn. Jag ser dina frågeställningar om timing och din längtan efter ett bättre liv för alla. Detta kommer. I många avseenden är det redan här. Var i frid och var den förändring som du söker. Universum är enormt – oändligt. Så är min kärlek till dig. Var i frid. Tidvattnet har vänt. Ljuset har återvänt. Även om det aldrig lämnat så är det nu bara så att du kan uppfatta det och se det inom ditt hjärterum, de högre nivåerna av ljus som genomtränger din ytvärld med energi och kraft.

Jag ÄR Modern, Den Universella Modern av Allting. Jag ser dig. Jag är du. Jag älskar dig. JAG ÄR Modern, den Universella Modern av Allting. Var uppmuntrad. Du har en enorm mängd stöd. Luta dig in i mig och jag stöder dig och fortsätter att viska kärlek i ditt öra. Var i frid. Jag är Modern som återvänt. Jag kallar mina barn hem och hävdar min seger. Be, fråga, ta emot. Ta emot mig. Fråga efter mig. Var mig. Var mitt ljus. Var min kärlek i handling och var i frid. Allt är bra. Jag är Modern, Den Universella Modern av Allting. Du är väl skyddad. Lys nu som att du vet det.

 

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...