Quan Yin via Jenny Schiltz, 13 Januari 2016

 

kwan-yin

Djupt Helande och Integration Äger Rum – Quan Yin

Hälsningar!

Vi kommer till er idag med viktig information beträffande vad som utspelar sig i detta Nu. De kommande månaderna kommer att vara mycket avgörande, inte bara för er tillväxt utan för planeten som helhet. Medan många av er hoppades att saker skulle jämna ut sig själva efter det Nya Året, förstå att en omröstning togs, för att fortsätta denna accelererande kurs. Var och en av er på denna väg tog emot en röst, och er högsta aspekt rådgjorde med er under drömtiden för att ta emot era synpunkter. Förstå att var och en som smälter ihop med själen, hundratals av dem är påverkade. Medan var och en skapar sin egen verklighet, ert eget hologram, deltar ni också i det kollektiva hologrammet likafullt. Ju mer uppvaknade varelser som deltar i hologrammet, desto mer kommer ni att se världen och alla dess varelser förändras som svar.

Strömmen av ljusmedvetande som kommer in i er värld, kommer att fortsätta i en jämn hastighet. Ens tillväxt är enbart beroende av hur snabbt man kan integrera och utnyttja ljuskoderna. Medan ni alla är på olika stadier finns det mönster och rytmer, som kom att låta er förstå vad någon annan upplever i varierande grader. Nu mer än någonsin är egenvård och självkärlek mycket viktigt. Eftersom dessa koder gräver djupt i ert tros-system, för att utplåna allt som inte är i linje, kommer ni att märka att ni kommer att känna er utarmade ganska fort. Att ta väl hand om sin form kommer att hjälpa till att tillgodogöra sig. Övning skapad för att röra energi genom er kropp och hjälp med att släppa kommer att vara välgörande. Att säkerställa att er hydrering och ert näringsbehov uppfylls, är också absolut nödvändigt. Lyssna på er form, vilken har medvetenhet och ära, vad kroppen behöver för att gå igenom den här tiden med så stor lätthet som möjligt. Vila och begränsning av exponering till elektroniska signaler, kommer att låta kroppen ladda om i en snabbare takt. Var medvetna om ert tänkande, och se till att ni är er största supporter, er största mästare.

Vid denna tid händer mycket inom var och en av er, om ni förkroppsligar mer och mer av er själ. Alla fasader, masker och personas som inte är i linje med er sannaste aspekt, kommer att visas för er. Hur man hanterar detta, beror på om personen är redo för sann och bestående förändring. Vi förstår att komma ansikte mot ansikte med era lager, era masker är inte en komfortabel process. Många av er har skapat identiteter och personas, för att hjälpa er igenom den lägre vibrerande Jorden, som en form av skydd. En del av er har utgjutit lager när ni vaknat bara för att skapa nya, för att sätta er själva ännu en gång i en låda av begränsning. Dessa måste nu komma ner, det är säkert nu för er att tillåta alla dessa lager som skyddar er dyrbara själ att komma ner. Vad som en gång var skydd håller er nu från er potential. Då dessa blir uppenbara, kommer ni att kunna se dem för vad de var, skydd för er själ. Visa dem utan dömande. Inse att fastän ni är rädda för att skadas, som så många av era ömsinta själar har blivit, att ni nu är redo att röra er framåt och gå i er kraft, tillitsfullt i er förmåga till exakt förändring i alla områden. Ni måste tysta ner den inre kritikern, den som håller er på plats med rädsla och tros-satser, då det inte finns plats för det i ljuset.

Det kommer att finnas de, som när de visas sina lager och masker och inte kan möta sina rädslor, kommer att fortsätta med sin fasad tills de är redo. Det finns inget dömande med det, eftersom varje själ är på sin egen tidslinje och mycket har blivit lärt genom masker, då det är ett annat sätt att uppleva livet i formen. Några av er kommer att se er själva för första gången, och titta i spegeln och tänka att ni har förlorat er själv, och att all mening blir irrelevant. Detta är inte fallet kära ni, det här är helt enkelt att ni lämnar det gamla bakom er och omfamnar den ni verkligen är. Det är en process och inte någonting som händer på ett ögonblick. Ta den här tiden att verkligen undersöka allt ni har hållit kära ni, allt ni har trott på, och allt ni har blivit tillsagda och tillåt ert hjärta leda er till er sanning.

Vid den här tiden kommer mycket att bli fört till ljuset och undersökas. Förlåtelse av er själva och andra är mycket viktigt. Ni måste se varje stund, varje handling som görs av er eller någon annan, som en möjlighet given för att växa och lära. Dömande måste lämnas bakom när ni börjar se själen bakom varje varelse på den här planeten. Att döma en annan är att döma er själv, lägga till mer för er att släppa. Se skönheten i alla läxor, alla upplevelser och ni kommer att känna er själv betydligt ljusare. Förstå att förlåtelse också är en process och många av er kanske återbesöker ögonblick som ni tidigare trodde var läkta. Det här betyder att dessa känslor hålls djupt inom era lager och väntar på slutlig förlåtelse, så att det inte längre inverkar på vem ni är. Kom ihåg, det är ni som väljer vad som ska föras fram och vad som inte ska, i ert nu. I varje ögonblick, gör det medvetna valet att minnas vem ni är, minns er själ, och inte lagren som omfattat er i detta livet.

Håller er i hög aktning med djup kärlek,

Quan Yin

 

 

 

Personligt samtal med Quan Yin:

Jag: För ett ag sedan blev jag visad en hink inom mig som jag behövde hålla fylld med gyllene ljus. Detta representerade mina energinivåer och jag blev uppmanad att se till att jag alltid höll min hink full. Nyligen blev jag visad den hinken, men den hade en överfylld pip som ledde till andra hinkar, och jag blev uppmanad att fylla var och en så mycket jag kunde. Att det var viktigt att förvissa mig om att sätta mina behov först.

Quan Yin: Det har aldrig varit viktigare. Många av er blir kallade att stabilisera energin omkring er medan ni också integrerar de djupa förändringarna inom er. Om egenvård inte blir prioriterat, kan man bli mycket utarmad. Varje person vet intuitivt att vad som föder deras själ, detta är av stor betydelse.

Jag: Min sjuåring berättade för mig att hon känner smärta, (när hon håller sin hand över sitt hjärtchackra). Jag frågade henne om det och hon satt där och berättade allt för mig. Barnen som inte vill leka med henne i skolan, pojken som sa att han svärmade för henne men ljög, barnen som hackar på de barn som har problem, små kryp som krossas, för alla djur som blir skymfade, och ledsamma historier som hon hör. När jag satt där och lyssnade, slog det mig att så många av oss kände sådana saker också, som barn i en eller annan form … men många av oss sköt bort det, frånkopplade och trodde det när vi fick höra att vi var för känsliga. Det förde mig till lager av smärta som jag inte insåg existerade till den grad inom mig.

Quan Yin: Det här är vad jag syftar på om väggarna som byggdes för att skydda er själ. Det är en vrångbild och måste förändras. Att känna allting djupt är er själ, det är er högsta aspekt. När man känner detta djupt, hur kan de möjligen skada någon annan. Många ser sanningen i dessa innersta känslor och tar bort filtren som håller dem djupt gömda. Det är tryggt nu, ni kan känna som ni skulle, ni är inte ensam och så många många fler inser denna sanning.

Jag: Hur kan jag hjälpa mitt barn med hennes djupa smärta?

Quan Yin: Lär henne medkänsla, lär henne förlåtelse, och lär henne självkärlek. Med dessa tre attribut kommer hon att hålla känslan, men kommer att vara i frid. Man känner ångest, inte för att de känner känslor, utan snarare tillåter de andra att få dem att känna sig fel eller annorlunda för att känna dem. Hon kommer att hålla sin medkänsla och genom förlåtelse förstå den större planen.

Jag: Några få klienter har använt ordet ”återställ” för att beskriva vad de känner dessa ögonblick. Jag tycker att det är intressant.

Quan Yin: Ja en djup återställning sker. Varje person ges en möjlighet att förändra inom sig, allt som inte är precis det de är, allt som inte genljuder inom dem.

Jag: Vissa hör hjärtslag i sitt högra öra. Vad är det, vad är syftet?

Quan Yin: Deras kropp har tonats till frekvensen av jordskiftet. Inte alla kommer att höra detta, men alla blir tonade. Vi rekommenderar att de som hör detta hjärtslag ansluter sig till Jorden, till Gaia och kommuniserar med henne, upplever hennes kärlek och grace.

Jag hoppas att mina frågor har hjälpt er eftersom de har hjälpt mig. Jag håller er alla i det högsta ljuset och i den djupaste kärlek. Må ni alla vara välsignade. Tack alla som har delat och stöttat detta arbete när facebook fortsätter att begränsa min förmåga att dela dessa tjänster. Det betyder mer än vad ni någonsin kommer att veta.

Jenny

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

Du gillar kanske också...