Quan Yin via Laura Lee Lizak, 17 april 2019

Quan Yin via Laura Lee Lizak, 17 april 2019

Quan Yins meddelande april 2019:

Kanaliserad Kraft / Quan Yin via Laura Lee Lizak

 

”Kära Hjärtan,

Vi är mitt i de makalösa upplevelserna av upplyst support, som väller in i vår verklighet. Transformationen sker i allas kroppar. Det uppstår mycket fler krafter i våra kroppar än någonsin tidigare funnits tillgängliga för oss. Fler människor hoppar av glädje genom en kraft de aldrig någonsin känt i sina kroppar förut.

Vi kanaliserar varandras krafter. Vi riktar upplysning till allt i vår verklighet. Vi kanaliserar stöd till varje upplevelse i vår värld. Vi stöder varandra tillsammans med källan, hela tiden i den här strukturen av medvetenhet. Vi förändrar alla i detta kraftfulla system av support. Vår upplysning ökar ständigt. Vi upplyser hela tiden varandra. Amen.

Fantastiska system av support växer i allas kroppar. Det kanaliseras krafter in i allas upplevelser. Det finns support i allas upplevelser. Det uppväcks möjligheter till upplysning i allas kroppar. Det växer i er. Det förankras i er. Ni utmanas för att transformeras till nya spännande möjligheter, bortom er nuvarande förståelse.

Ta er tid att upplysa varandra genom att säga ja till den här kraften. Ta er tid för att stärka Jorden. Säg ja till det! Hjälp till i denna planetariska upplevelse, och utmana er själva till att transformera denna planet.

Det är lättare än någonsin att skapa omvandling nu. Det är mer spännande än någonsin att leva på denna Jord.

Det är lättare än någonsin att uppleva upplyst support i ert hjärta. Er planet upplyser alla. Er livskraft förvandlar denna Jord. Lägg märke till förändringen. Och tillåt er vara magnifika i denna kraft, i varje upplevelse.

Tack Gudarna för detta Upplysta System av Stöd. Och tacka hjärtana som upplyser varandra, i kontinuerlig acceleration. Amen. Tacka Gudarna för denna transformering. Och anslut kontinuerligt till Källan.

Låt transformationen accelerera kontinuerligt. Amen.”

 

Meddelande från Quan Yin, som kanaliserats av Laura Lee Lizak

Quanyincenter.org

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...