Ängeln Aurora via Marlene Swetlishoff, 22 januari

aurora

Ängeln Aurora, 22 januari 2016

Via Marlene Swetlishoff

Titta efter Regnbågen

Jag hälsar er idag med ett budskap om Kärlek och Fred för alla på er vackra planet, Jorden. Förändringarna fortsätter på Jordens yta och i atmosfären omkring planeten. Det som har varit osynligt kommer nu att bli synligt för era fysiska ögon.

Överallt omkring er finns det en mängd varelser och entiteter som arbetar för ert allra bästa och för det allra bästa för planeten. När er syn blir återställd för allt som verkligen finns, kommer ni att uppleva en känsla av förundran och glädje över vad ni ser, för det finns underverk och magi överallt omkring er.

Vi samarbetar med Devarikena för att återställa livskraften hos alla växter och träd på Jorden. Det här sker genom kunskaper från alkemin som den Gudomliga Skaparen har gett oss. Alla är upptagna med att återställa, föryngra och återbilda hela naturen i enlighet med Skaparens Vilja och den Gudomliga Planen.

Det här är ett arbete av Kärlek och Glädje för oss alla och vi sjunger i glädje och kärlek när vi utför vårt arbete. Det finns många änglakörer som ni kanske hör i vindens milda bris när den sakta rör sig genom trädens bladverk.

Vi arbetar med en regnbåge av färger som gör att allt som vi rör vid glimmar och glittrar med livskraft, och livet återvänder till det ursprungliga orörda skick som det var i forna tider. Regnbågen är verkligen en magisk gåva som har getts till alla och besitter många underbara egenskaper som ännu inte har upptäckts av er.

Regnbågen indikerar renhet och integritet. Den bär på magiska egenskaper inom sig och kan skapa ett omedelbart tillstånd av frid och harmoni varthelst det riktas. Regnbågsenergin är en enande kraft och ni kommer att börja se regnbågens färger när ni umgås närmare med naturen.

Den Gudomliga Modern har förordnat återinförandet av den magi som en gång blomstrade i överflöd i den här världen, och denna kunskap och medvetenhet kommer gradvis att återställas för alla som har för avsikt att uppleva den och lära sig om den. Alkemi är framtiden för er och när ni återigen har förvärvat denna kunskap kommer ni att uppleva den Enhet som finns i Allt Som Är och bli lyckliga medskapare som arbetar i Guds ära, för det är det verkliga syftet med att uppleva livet i en fysisk kropp, att vara ett levande Guds Tempel.

Det är en ära att få denna möjlighet att tala till er och jag är mycket tacksam. Jag lämnar er nu med denna tanke; titta efter regnbågarna omkring er och känn Livets glädje strömma genom era ådror.

Jag är Aurora från Änglarnas Riken.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

Du gillar kanske också...