Quan Yin via Jenny Schiltz, 30 maj, 2016

kwan-yin

Quan Yin

 via Jenny Schiltz

30 maj, 2016

Nästa fas tar er till sommarsolståndet

Idag kommer vi till er med ett mycket viktigt budskap. Nästa fas, när ni rör er mot sommarsolståndet, kommer att bli en av djup tillväxt och avslöjanden. Energierna ger hela mänskligheten en knuff framåt och förändrar var och en av er djupgående, om ni tillåter det. Ni blir renade från allt som inte är i balans, allt som står i vägen för att ni ska kunna sammansmälta med er själ.

Det har aldrig förr varit så viktigt att helt och hållet älska er själva för att lösa upp alla år av betingning och de trosuppfattningar som ni har samlat på er under era livstider. Er själ kan inte fullständigt smälta samman med en farkost som är full av själv-tvivel och själv-hat. Ni måste ta er en titt på alla de sätt på vilka ni inte ärar er själva, de sätt på vilka ni saboterar eller håller er själva tillbaka och anledningarna ni har till att stötta detta beslut. Vilka rädslor dyker upp till ytan när ni tänker på att placera er själva först? Att älska er själva helt och hållet, utan undantag? Vad är ni rädda för när ni funderar på att älska er själva på alla sätt som ni har önskat bli älskade under hela ert liv? Är det möjligt att ni känner rädsla för vad ni kommer att bli? En rädsla för den kraft och förening som ni kan ana djupt inombords? Förstå att det bara är genom att älska er själva som er fulla potential kan släppas fri.

Det är ni som beslutar hur det ser ut när ni helt och fullt älskar er själva. För vissa kommer ärandet av er själva att inkludera motion och en renare kost, för andra kommer det att vara att tillåta sig själv att få den vila som behövs för att med lätthet kunna fullfölja denna övergång. För en del kommer det att vara att tillåta sig själv att ta stegen mot en dröm, för andra kan det innebära drastiska förändringar som att lämna en anställning eller relationer som hindrar ert växande. Det som alla måste uppnå på resan mot själv-kärlek är att kunna bemästra de tankar, de stillsamma sätt på vilka man saboterar, berövar och förminskar sig själva. Dessa måste komma upp i ljuset och bli helt medvetna så att de ögonblick för ögonblick ska kunna förändras.

Många är rädda för att det skulle vara själviskt att placera sig själv först. Till detta säger vi – ”Bra! Var själviska!” Vi vet att när ni en gång tillåter er själva att helt och hållet fyllas med själv-kärlek så kommer ni också att bli fyllda med energi från Källan. Ni förstår, att fullständigt älska er själva innebär att älska er själva som Källan älskar er. Från denna plats av underbart helande kommer ni att upptäcka att ni kan göra och ge mer än ni någonsin tidigare har gjort. Ni kommer ändå också att fyllas med gåvan av att få veta att alla inte är redo att bli hjälpta och att ta på sig någon annans börda kan ingripa i en avsedd lärdom, som var meningen att äga rum. Ni kommer inte längre att känna er tagna för givna eller utnyttjade, för er djupa kärlek till er själva kommer inte att tillåta det. Ni kommer också att förstå att genom att ni helt enkelt fullständigt älskar er själva, så blir ni förebilder för andra, så att de kan göra detsamma, och sålunda medverkar ni till att radikala skiften ska kunna äga rum. När ni är rädda för att det vore själviskt att göra det som är bäst för er och ert växande, ställer vi frågan: ”Var har ni lärt er något sådant? Leta fram ursprunget, avslöja sanningen och släpp er själva fria”.

Tillåt er själva friheten att få växa och uppleva allt som livet har att erbjuda, utan att döma er själva eller bedöma omständigheter som bra eller dåliga. Ha tillit och vet att allt sker som det borde, ständigt för ert högsta goda. Se allt detta som en skattjakt för att ni ska hitta det mest värdefulla priset, ert sanna jag. Var medvetna om att vi ser er som perfekta, hela och helade, vi kan se er själ. Det är dags för er att också få se detta.

Med djup kärlek och beundran.

Quan Yin.

 

Personliga frågor:

Jag: Jag känner att jag på den här resan har varit här förut, där jag har lärt mig att älska mig själv, men nu ser jag tydligt vissa sätt på vilka jag fortfarande inte ärar mig själv.

Quan Yin: Ja, du kommer att upptäcka att såsom med alla saker av denna storleksordning, kommer det att äga rum lager för lager. I varje ögonblick avslöjar du mer om dig själv; dina mönster, din betingning och de rädslor som du bär. Att återvända till en fråga som man tidigare trodde var helad, är inte någon indikation på ett misslyckande, utan på tillväxt. Var och en av er kommer bara att ha tillgång till det som är redo att upptäckas och kunna frisläppas.

Jag: Mina tankar och uppfattningar om saker och ting håller verkligen på att bli uppenbara. Jag körde längs en väg när en sten flög upp och spräckte min vindruta. Min första tanke var: ”S–t! Jag måste ha hamnat vid sidan om flödet, när det här kunde hända” Men det kändes inte rätt ens när jag tänkte så. Senare mediterade jag och möttes av mitt team av guider och utryckte min oro och de sade: ”Att vara i flödet betyder inte att saker inte kommer att inträffa i ditt liv. Det är din reaktion på dessa saker som avgör om du håller dig kvar i flödet eller inte.” De fortsatte med att säga att genom att man klandrar sig själv för händelser som är menade att vara obehagliga, gör det mer än något annat, att få bort en själv från flödet. Att se fel är att inte förstå att händelser inträffar som de ska och alla är menade att få en att röra sig framåt. Så fastän jag inte kan ”förstå” det, så hjälper denna olägenhet mig – kanske den var skapad för att visa mig var jag bestraffade mig själv.

Quan Yin: Ja, detta talar till de tankar som måste uppmärksammas och nystas upp. Det talar till den djupa tillit som behövs för att man ska kunna ta sig igenom denna process. Din själ arbetar alltid för att ge dig möjligheter att växa och nå upp till din potential. Att se allting i detta ljus kommer att hjälpa dig att känna att du eller någon annan ska klandras när saker och ting verkar gå fel.

Jag: Den här processen verkar öka i takt, kräva mer sömn och tider av stillhet. Jag har också upplevt en intressant motsägelse av att känna mig mer uppkopplad och samtidigt uppleva stunder av frånkoppling.

Quan Yin: Frånkopplingen du upplever är helt enkelt de ögonblick då du har rört dig framåt, förändrat din frekvens och har behovet att upprätta ett nytt fotfäste. Att jorda sig i den nya verkligheten hjälper till att göra denna övergång lättare. En meningsfull förbindelse med källans energi, att genomströmma dig själv med detta, kommer också att hjälpa.

Jag hoppas att mina frågor har hjälpt er så som de har hjälpt mig. Här sänds ut all kärlek och alla välsignelser som vi kan hantera. TACK till er alla som delar med er av detta arbete! Det betyder oerhört mycket.

Jenny.

www.channelingthemasters.org

Copyright 2016, Jenny Schiltz

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...