Quan Yin via Ann Dahlberg, 23 november, 2017

Quan Yin

Torsdag 23 november 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Quan Yin och det är en ära för mig att få prata med Er idag. Ni är alla Guds barn och lika gudomliga allihop. Ni kan sedan befinna er på olika resor och ha olika medvetenhet om den stora bilden. Den är dock sann, ni är en del av allt och har därför er egen gudomlighet med er vart ni än går. När ska ni vakna upp till er själva? Ja många har vaknat, många är på väg och några drar hasorna efter sig. Ett litet antal har valt att stanna kvar i sitt nuvarande tillstånd. Så ser det ut mina kära barn på Jorden.

Jorden är på väg och ni med den, det krävs lite finputsning men vi ser att ni gör ett utomordentligt jobb. Det är många vackra visioner som sprider sig runt Jorden och en del har redan satt spaden i marken. Det växer upp lite rörelser här och där på Jorden nu. Det viktigaste arbetet har ni dock inom er. Kärleken i det innersta ger kärleken i det yttersta. Ni förstår, ni är en del av allt, så kärleken till dig själv ger kärlek till allt som finns runt omkring. Jag älskar trädet jag är en del av trädet, jag älskar djuren jag är en del av djuren, jag älskar jorden jag är en del av jorden, jag älskar mina guider jag är en del av mina guider, jag älskar Gud jag är en del av Gud. Förstår ni nu vart jag vill komma, genom att älska dig själv älskar du allt annat också för du är en del av allt. Hur kan du döma något du älskar utan att döma dig själv. Det går inte kära vänner. Allt dömande går tillbaka till dig själv. All kärlek går tillbaka till dig själv. Ni kan tycka att vi pratar mycket om att älska sig själv men det gäller att ha en förståelse av det på djupet. Det ska in i alla era astrala kroppar och införlivas i ert dagliga liv så att det blir en vana för dig. En naturlig del av ditt liv. Förstår ni nu vidden av denna enkla fras. Jag älskar mig själv! Den omfattar hela världsalltet. Ni är en del av allt och ingår i ett större pussel än vad ni idag har förståelse av. Arbetet med er själva sker i synkronocitet med livet. Livet ger riktpunkter om vad det är ni behöver arbeta med i ert liv. Livet har alltid varit en skola. Den har varit hård ibland men den har alltid gett er material att arbeta med. Er själ har valt vilken väg han/hon vill gå och vilka erfarenheter och lärdomar han/hon har velat erfara. Det här har varierat från livstid till livstid. De senaste livstiderna har varit tuffa då en uppvaknande process har kommit igång. Jorden och dess invånare hade bestämt sig för att återvända till ljuset och de behövde då göra sig av med så mycket karma som möjligt. Det här har accelererat under det senaste århundradet och det har inneburit stora rensningar på både jorden och i era kroppar.

Ni är nu på väg tillbaka till ljuset och ljuset omfamnar nu Jorden och låter det lysa lite extra i era hjärtan. Vinden har vänt kära barn på Jorden. Det blåser mildare vindar nu, för folket på Jorden har valt fred och kärlek i stället för krig och hat. De fyller sina hjärtan med ljus och marscherar fram i kärlekens tjänst. Måhända finns det lite skavanker kvar men de skalar de lätt bort i sin stora iver över att åter få inträda i de ljusregioner som väntar dem. Förstår ni nu vår glädje över att se denna stora massa så ivrigt marschera fram mot ljuset. Den kärlek och den glädje som denna syn ger i de högre regionerna av ljus kan jag inte återge här. Tårar av glädje rinner ner för allas ögon och vi gör allt för att underlätta för er nu. Vi finns med Er och vi älskar er så mycket. Ni är en del av oss och vi är en del av er.

Jag låter lotusblad av kärlek falla över Er nu så att ni ska kunna ta dem till era hjärtan.

Quan Yin

Du gillar kanske också...