Quan Yin via Jenny Schiltz, 9 maj

kwan-yin

Quan Yin

Via Jenny Schiltz, 9 maj 2016

Hälsningar! Idag har vi kommit till er för att diskutera vad som för närvarande händer med er uppstigningsprocess. Saker utvecklas som de ska och har påskyndats inom vissa områden. Varje person upplever sin egen process, och det finns inte två upplevelser som är likadana. Av det skälet är det mycket viktigt att ni inte jämför era upplevelser med varandra och hålla fast vid er sanning och det som fyller ert hjärta, oavsett vad som sker omkring er.

Medan energierna är mycket intensiva och många känner sig slitna, har det skett stora framsteg. Var och en av er är i färd med att integrera aspekter av er själva och inse vilka ni är, samtidigt som ni också håller på att lära er vilka ni inte är. Det är som en evighetsprocess när varje själ ska hitta tillbaka till skapelseögonblicket.

Ni kan utforska era tidigare liv, liv då ni bodde på andra planeter, parallella världar och tidslinjer. Många har haft livliga drömmar som de håller på att bearbeta. Även om mycket av det ni får kan verka rörigt och utan syfte, så förstår och vet själen att det pågår subtila förändringar i er verklighet. De förändringarna möjliggör för densiteten att lämna kroppen och för själen att fortsätta jorda sig i den.

Dessa förändringar kan frambringa stora känslor som måste bearbetas och frigöras. Det är särskilt viktigt eftersom dualitet håller på att försvinna på er planet för dem som är villiga att ta språnget. Vi säger språng eftersom det kräver stort mod att inte längre se fel hos någon annan, er själva eller i situationer. För att helt lämna dualiteten bakom er måste ni förstå att alla spelar roller och att inte alla roller ses som positiva.

Ändå är det ofta denna tudelning som låter människor se vad de föredrar i sina egna liv. Det handlar inte om rätt eller fel, utan snarare om att välja vilken frekvens man vill vistas i. Likaså är det ofta skurken, förövaren som hjälper till att se var ni har fördömandet inom er. Förstå att dömandet av en annan människa också är ett dömande av er själva. Vi ber er att ta en titt bakom kulisserna och se själen inom varje människa. När ni gör det kommer ni att finna en bit av er själva i dem.

När man integrerar mer och mer med sitt sanna jag, kan man känna det som om man är avstängd eller vilse. För många är det inte så, utan snarare en anpassning till deras nya plats, nya vibration och nya förståelse. Vi rekommenderar att ni jordar er energi och även tillbringa tid i naturen för att hjälpa kroppen att återfå sin naturliga balans. Ni kanske upptäcker att mycket buller och elektronik ökar oönskade känslor. Tillåt er själva all tid ni behöver för att känna er trygga i er själva igen.

En del kan också uppleva en känsla av avstängdhet som om deras guider, änglar och team av hjälpande varelser har lämnat dem. Var säkra på att det har de inte, de har snarare dragit sig tillbaka för att låta er ”bo” in er i känslan av att vara ert eget självständiga jag.

Den viktigaste relationen ni kommer att ha är med er egen själ. Den känns främmande och många litar inte på den känslan eller på de riktlinjer som ges. Därför kanske ert team måste lämna er så att ni tvingas att lita på er själva – på er egen inneboende kunskap. Så snart integrationen har skett – relationen med er högsta aspekt klart och tydligt har fastställts – kommer ert team att återvända.

Vissa kommer att välja att de inte ska återvända, utan istället lita på sin inre kunskap, som en del av deras upplevelse. Men var medvetna om att även i det valet kommer ert team fortfarande att vara tillgängligt och ni kommer inte att vara ensamma.

Den kristallina processen fortsätter och många känner av effekterna i kroppen. När den fysiska formen förändras för att anpassa sig till ljuskoderna som kommer in, upplever många värk i lederna, utmattning och smärta i kroppen. Uppsvälldhet är vanligt och gaser i kroppen frigörs när varje lager av ert väsen förändras: era celler och ert DNA.

Många har märkt att det som brukade fungera för dem när det gällde kost, motion och sömn inte längre gör det. Tillåt er själva att förändras utan att oroa er för att något är fel. Lyssna på och kommunicera med er kropp. Den behöver mycket kärlek vid denna tid, eftersom den är det fordon som gör det möjligt för er själ att komma till den här planeten och manifestera er nya verklighet.

Med mycket kärlek och respekt.

Quan Yin

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Personliga frågor

Jenny: Jag har märkt att mitt rotchakra har stängts av och på de senaste veckorna. Jag skulle kontrollera det med en pendel när jag kände ilska, tårar eller någon form av explosion och såg att det var stängt. Jag skulle sedan be chakrat att öppna sig, känna att det öppnade sig och snurrade igång, och sedan skulle en gigantisk frigörelse komma över mig. Jag kunde till och med känna hur energin rörde sig genom kroppen. Är det normalt att chakran blir blockerade och snurrar felaktigt vid denna tid?

Quan Yin. Ja, det är normalt. Ibland kan chakran komma i obalans medan ni är i övergången från en frekvens till en annan. Det är också en indikation på vad som kan ske känslomässigt när ni integrerar alla era aspekter. När ni gör denna granskning på en undermedveten nivå, är det inte ovanligt att ni blir rädda då ni släpper densiteten. Att vara medveten om era chakran och se dem som en kanal för att energin ska kunna flöda, kommer att hjälpa er mycket under denna tid.

Jenny: Jag tänkte på den kraft vi har och hur vi måste använda den medvetet. Vi har kapacitet att ge kärlek vida omkring och förändra frekvensen. Vi kan också göra motsatsen genom att tänka saker som ”De kommer att få vad de förtjänar. Karma kommer att komma ikapp dem” etc. Det är sådana tankar med intentionen att någon annan ska känna smärta eller gudomlig vedergällning, som skiftar frekvensen till något som vi inte gillar.

Det var då jag insåg att jag måste skicka kärlek till alla oavsett situationen, eftersom det är det enda sättet att förändra saker och ting. Det var en insikt som slog hårt, och jag kände hur saker förändrades och släppte. På ett ögonblick reagerade min mage och jag fick rusa till badrummet. Varför hände det?

Quan Yin: Att förstå din kraft och använda den med den största intentionen är en mycket viktig lärdom. Det är att inse din betydelse, din roll och omfamna den med mognad. När man uppnår en sådan stor förståelse, är densiteten frisläppt. För vissa frigörs densiteten genom tarmen och för andra genom tårar, svett och ett behov av rörelse.

Jenny: Jag har stunder då jag känner mig som en zombie. Det är inte bara tröttande, utan just denna känsla av att behöva vara stilla. Jag känner att jag måste vara tyst och bara observera istället för att delta. Det finns också tillfällen när mina leder verkligen värker, särskilt mina knän. Vad kan jag göra föra att underlätta det här?

Quan Yin: Du behöver dricka mer vatten. När din kropp blir mer kristallin tvingas dina organ att arbeta hårdare för att spola bort föroreningar ur din kropp. Det kräver vila och mer vätska, särskilt rent vatten. Det är mycket viktigt att komma i kontakt och kommunicera med din kropp för att förstå den normala rytmen, så att du när förändringar kommer kan avgöra om det är ett problem som behöver uppmärksammas eller om det är en tillfällig händelse.

Att lyssna på din kropp vid dessa tillfällen kommer att hjälpa dig att minska dina symtom. När dina knän värker, fungerar kanske inte ditt rotchakra för att föra fram energin som det ska. Var medveten om att du får energin från ovan och nedan. Alla blockeringar till detta flöde kommer att manifesteras som smärta i kroppen. Tona in och lyssna!

Jenny: Tack för all din hjälp och vägledning.

Quan Yin: Det är med mycket kärlek och ett sant nöje jag gör det.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...