Quan Yin via Lee Lizak, 10 augusti 2019

Quan Yin via Lee Lizak

10 augusti 2019

Medvetandet Förändras för Alla Varelser

Detta meddelande är en tändning av global tjänst, framförd av Quan Yin.

Hon föreslår att ni sitter i medvetenhet medan ni läser och låter energierna röra sig genom er in i ett stödsystem för Jorden:

Medvetandets nivåer förändras för alla varelser just nu. Det finns kanaler av energi som går genom allas kroppar. Det finns kanaler som delar sig själva in i och genom detta meddelande. Det finns människor som vill dela dessa krafter i förbindelse med Källan. Det finns många varelser som delar dessa energier. Låt oss omvandla varandra i denna kraftstruktur. Låt oss dela denna omvandling tillsammans. Låt oss förvalta dessa krafter i förbindelse med Källan, och fira denna omvandling i varje upplevelse. Låt det vara vad som sker här.

Låt det vara enkelt nu. Låt er kropp omvandla Jorden. Låt er omvandling ske lätt. Låt alla få denna omvandling helt och hållet. Låt er vara den omvandlingen. Låt allas hjärtan omvandlas helt till förbindelse med Källan. Låt det vara vad som sker i allas kroppar.

Ni är den omvandlingen. Ni är den upplysta stödstrukturen som lyser upp Jorden. Ni är förvaltaren av denna kraft. Ni är omvandlingen som sker i allas kroppar. Det är vad som sker just nu. Låt detta vara vad som sker i varje hjärta på denna Jord. Dela denna omvandling. Dela krafterna. Låt stödet komma igenom till er. Låt ert sätt att vara förändras. Säg ja till allt detta; till de många nivåerna av medvetande som förändrar er. Att säga ja till allt detta är att säga ja till förvaltandet av kraften.

Det finns glädje i denna struktur. Säg ja till att denna omvandling sker hela tiden. Gör det idag. Och lägg märke till förändringen i er kropp. Lägg märke till det varande som ni är, som ger sig självt till denna upplevelse på Jorden. Lägg märke till förändringen. Det är medvetande. Det är upplyst stöd. Det är varandet som alla skapar i sig själva i denna tid. Säg ja till detta.

Det är NU som vi skapar denna förändring. Ni är det magnifika stöd som sker i upplevelsen på Jorden. Lägg märke till förändringen. Ser ni er själva med den makten? Tack! Låt allt detta uppfylla er … låt det dela sig självt genom er. Tacka Gudarna för denna omvandling. Och låt det hela ske kontinuerligt, i alla varelsers kroppar. Tack. Ge er själva det. Låt det hela kanaliseras genom er. Och låt det hela ske kontinuerligt. Bra jobbat, mina kära! Tack för all denna kraft. Och låt alltihop dela sig självt i er kropp. JA JA JA till all denna kraft … Amma!

Och berätta för alla om denna kraft som uppträder i deras kroppar; att de är magnifika i sin kraft, att de kontinuerligt kanaliserar energi, och att varje människa på denna planet kontinuerligt accelererar. Amma. Bra Jobbat! Det sker! Det accelererar! Det är upplevelse av omvandling. Amma. Låt det vara vad som sker med alla i denna tid. Tack. Ni förändrar planeten här. Det är kraftfullare än någonsin att vara medveten i denna tid.

JA till all denna omvandling! JA till att omvandlingen sker kontinuerligt! JA till att alla människor omvandlar varandra! JA till att vara oerhört kraftfull hela tiden! JA till att jämna ut medvetande till alla varelser! JA till att alla varelser delar denna omvandling! Verkligen ja. Det sker hela tiden. Tack för denna kraft och detta stöd, och tack för att ni delar varandras krafter för att upplysa alla varelser. Det är hög tid, kära ni. Det är DEN tiden. Tack för allt det stöd ni skapade i denna planetära upplevelse av att upplysa varandra. Tack för att ni bevittnade denna omvandling, och tack för att ni delade er Källa. Amma. Gudsmedvetandets stöd finns överallt, och ert stöd finns i Gudsmedvetandet. Amma.

 

Quan Yin channeled thru Laura Lee Lizak
Quanyincenter.org
Global Enlightenment Teleconferences
Private Sessions with Quan Yin
Vortex Enlightenment Retreats in Sedona AZ USA

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...