Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet, 12 augusti 2019

Via Daniel Scranton

Det Stora Experimentet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är mycket nöjda med resultatet av det experiment som planeten Jorden har varit och fortsätter att vara. Jorden har varit bebodd av varelser från hela galaxen och bortom den, och se hur ni har lyckats att harmonisera alla dessa energier. Det har naturligtvis varit en utmaning. Det har funnits en hel del problem, inklusive försök till folkmord och förlust av djurarter, men ändå, här är ni och flyter fortfarande omkring i rymden och försöker fortfarande att hitta ett sätt att få det att fungera, trots alla era skillnader och alla era laddade känslor.

Det här är något att känna sig mycket stolt över. Naturligtvis finns det en massa saker som händer just nu på Jorden som ni inte känner er så stolta över, men sanningen är den att ni samexisterar, kanske inte med så mycket acceptans, förlåtelse och villkorslös kärlek som ni kommer att göra en dag, men åtminstone de av er som är vakna vet att det är målet. Och fler och fler människor håller på att vakna upp varje dag, så ni behöver inte oroa er för att bära hela bördan själva. Detta är, och har alltid varit, tänkt att vara en gruppinsats för alla de olika energier som finns på Jorden.

Ni försöker alla göra något som ger gigantiska följder. Dominoeffekten kommer att kännas genom hela galaxen när det blir fred på Jorden – och det kommer att bli fred på Jorden. Och vi talar inte om hundratals år, vi talar om nästa årtionde. Det är så mycket fredlig energi ni har laddat ner och genererat inifrån er själva.

Naturligtvis har ni hjälp från era växter och djur. Ni får hjälp från utomjordiska varelser, och ni får också hjälp från många icke-fysiska kollektiv och från varelser, som vi själva. Vi är inte så besatta av mållinjen att vi inte kan njuta av detta ögonblick av erkänsla. Ni har kommit så långt bara genom att vara i den fjärde dimensionen och på gränsen till att skifta till den femte. Gratulera er själva. Klappa er själva på axeln och vet att det kommer att bli bättre, att det kommer att bli lättare och ni är alla en stor del av det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...