Quan Yin via Linda Li, 6 maj 2018

Quan Yin, 6 maj 2018

Via Linda Li

Nuvarande energier och fler kommande avslöjanden

Jag är Quan Yin. Jag kommer idag med viktiga nyheter. Det Gudomliga har fastslagit att den planetariska uppstigningen framskrider extremt bra. Vi har grupperat in ganska många energier och fört dem till Jorden för att hjälpa Gaia och mänskligheten. Tydligen gör dessa gruppindelade energier underverk. Inte bara för Gaia, utan också för Ljusarbetare och för mänskligheten. Som ett resultat av dessa intensiva energier, kan vi höja oss snabbare och öka takten på Uppstigningen.

Hittills har vi nästan hunnit ikapp den hastighet vi har planerat för Gaia och mänskligheten, och det är mycket spännande nyheter. För det är det Gudomliga och Himlens sällskap mycket glada, och vi kommer att fortsätta ansträngningen med att föra in fler av dessa gruppenergier.

Med andra ord, för att trygga Uppstigningen av massorna och själva planeten, måste vi gruppera olika typer av strålar tillsammans, så att när dessa strålar når planeten har vi en dominoeffekt som påverkar olika grupper samtidigt, så att dessa olika själsgrupper kan stiga upp tillsammans. Det är nyckeln. Så långt är allting bra.

Jag älskar er, kära hjärtan. I Uppstigningsprocessen har det Gudomliga också gjort en hel del ansträngningar när det gäller att hålla våra Ljusarbetare i nivå med vår Gudomliga Plan, så oavsett vad, ligger våra Ljusarbetare steget före massorna. Vi kan alltid tjäna som vägvisare och Uppstigningsledare. Med detta sagt, har vi individuella planer för olika Ljusarbetare.

Vissa är i paritet med den Gudomlig Planen, andra kanske inte. Vissa kan känna att de ligger före Planen. Men i realiteten, finns det faktiskt ganska många Ljusarbetare som fortfarande är kvar i 3D-tänket, och som inte lever i hjärtat utan i huvudet. De ”tänker” sig sin väg upp, men det är inte möjligt. Ni kan inte tänka er vägen upp till femte dimensionen.

Ni kan bara känna er väg hem genom att vara i hjärtat och älska varje väg ni väljer, och älska er väg upp. Det är skillnaden. Tänkandet tar er ingenstans. Det är bara en mental aktivitet. Tänkandet är nödvändigt i ert dagliga liv för att få saker gjorda, men på vägen till Upplysning måst mental verksamhet minskas och begränsas till ett minimum.

Den mesta tiden ni spenderar är genom att vara. Vara i Kärlek, vara i hjärtat, vara i nuet och vara den Kärlek och det Ljus ni kom hit för att vara. Att eliminera mental aktivitet är till hjälp, inte bara för upplysningens skull, den är också avgörande när det gäller att vara i frid och vara en fredlig krigare.

Ni kan inte vara fredliga om ni inte har kärlek i era hjärtan och är närvarande. Och det kan inte uppnås genom att tänka. Det uppnås genom att vara i nuet, och vara den kärlek och det ljus ni är. Så tänkandet gör inte mycket nytta när det gäller Uppstigningen. Men det hjälper er i ert dagliga liv. Så var försiktiga och håll uppsikt över era mentala aktiviteter.

Men när ni bara behöver vara, bevaka era mentala aktiviteter och tysta hjärnan och låt Gudomlig Kärlek och Ljus komma in, så att vi kan hjälpa till att eliminera onödiga tankemönster. Det är budskapet.

Jag älskar er, kära hjärtan. Under de närmaste dagarna och veckorna kommer det Gudomliga att fortsätta ansträngningen att driva den Gudomliga Agendan framåt. Det Gudomliga och Himlens Sällskap har gjort ett ganska bra jobb, när det gäller att skynda på de Gudomliga avslöjandena.

Och så här långt har vi alla möjliga Gudomliga avslöjanden uppradade, som bara väntar på att bli tillkännagivna. Våra presentatörer är alla redo och bara väntar på sin tur. Så ser läget ut och det är så spännande! Vi uppskattar våra Ljusarbetare och representanter för avslöjandena och för deras insatser och hängivenhet.

Dela med er av våra meddelanden med Kärlek och Tacksamhet.

Jag är Quan Yin och jag älskar er. Så är det.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

LOVE US @ MeWe mewe.com/join/lovehaswon

You may also like...