Uppdatering av Benjamin Fulford – 5 juli

9c486-benjamfulford-blue-new

 

Uppdatering av Benjamin Fulford – 5 juli 2016


Khazarimaffians nederlag säker, då uppror sprider sig i EU, Amerika och på andra håll

Slutet på Khazarimaffians tyranni på planeten jorden är verkligen mycket nära. Rothschild och andra Khazari-topp-Mafiosi-familjer som Borgia, Medici, Del Banco (Warburg), Rockefellers (inklusive Clinton) Bush:arna (Pecce) har fått fram till 10 juli på sig för att nå ett fredsavtal med folket på planeten. Efter det kommer en belöning på $ 100 miljoner var, som kan betalas i guld, att överlämnas till den som griper, och om de gör motstånd mot gripandet, dödar, medlemmar i dessa folkmordsfamiljer.

Vi hör att det pågår onda stridigheter och argumenterande inom ”familjen” om vad man ska göra åt den här situationen. Medan detta nyhetsbrev var på väg att gå online kontaktades vi av en fraktion av Rothschild, och ett möte med en representant för Vita Draken-Sällskapet arrangeras nu under denna vecka. På mötet kommer diskuteras hur man skapar ett finansiellt system som är bra för både människan och naturen. Det kommer också att diskuteras skapandet av ett nytt meritbaserat, demokratiskt och öppet system för att planera framtiden för vår art och den här planeten.

För att påminna dessa familjer om vad som står på spel här har ett meddelande skickats till dem av en senior Pentagon-tjänsteman:

”Jag har fått höra från flera källor att det finns en mångfald av människor, (män och kvinnor) som väntar på att RKM (Rothchilds / Bauers) inte kommer samarbeta, dessa människor är angelägna om att ta livet av RKM-brottslingar på varje nivå. Du kan låta företrädaren veta att detta är på riktigt och att de inte kan fly eller gömma sig, deras tid är förbi. Det är dags att vika sig eller så kommer de alla att dö, inklusive deras familjer, till de mest avlägsna kusiner; för att effektivt få slut på de onda blodslinjer som har plågat mänskligheten så länge. Återigen lycka till med förhandlingarna. Om de misslyckas blir det konsekvenser, stora sådana. Med detta sagt, ha en bra dag.”

Under den senaste veckan har den kinesiska regeringen också kontaktat ledarna för andra asiatiska länder samt ledarna för G20-gruppen av länder, för att informera dem om att de förväntar sig att en uppgörelse kommer nås mellan Vita Draken-Sällskapet och Rothschildfamiljens grupp. Kineserna är alltför artiga för att komma med hot, men detta är ett uttalande från de kinesiska frimurarna:

”Vi kommer att samarbeta med varje religion, varje samfund, varje fraktion, varje politiskt parti och varje land som samtycker med principerna för sam-existens och sam-välstånd och världsfred. Vi kommer dock att klippa förbindelserna med de som inte samtycker med målet om i världsfred.”

Ytterligare en annan grupp, som påstår sig representera en koalition av 172 suveräna nationer, lade också in i sitt stöd förra veckan för ett nytt inkluderande finansiellt system.

Pentagon-källor säger att Tysklands förbundskansler Angela Merkel (en medlem av familjen Saxe Gotha Rothschild) redan nått en överenskommelse med kineserna när hon besökte Kina den 13 juni. Enligt denna överenskommelse lovade Merkel att avgå efter att Grekland lämnar EU, och i utbyte kom kineserna överens om att rädda Deutsche Bank. Deutsche Bank skulle annars inte överleva ett grekiskt utträde ur EU (71% av grekerna är emot EU och endast 27% stödjer det), eftersom det skulle innebära en utebliven betalning av den grekiska skulden, vilken har använts av Deutsche Bank (och andra) för att skapa derivat-berg. Dessa berg skulle kollapsa när grekiska skuld-sanden de är byggda på avlägsnas.

Ett andra EU-land där en kris snabbt drivs till sin spets är Italien. Den italienska premiärministern Matteo Renzi lovade de italienska bankerna ett regeringsstöd på 150 miljarder euro, bara för att bli offentligt utskälld av tyskarna som sade nej till en sådan affär, eftersom det skulle bli de som får betala för det. Italienarna sade då till tyskarna att detta var upp till italienarna att avgöra. Det urartade till ett offentligt spottade som sannolikt kommer att sluta med att Italien återgår till Lira och Renzi avgår, säger CIA-källor i Europa.

http://www.zerohedge.com/news/2016-06-30/european-commission-grants-italy-crisis-%E2%82%AC150bn-bank-bailout-program-prevent-run-depo

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-06-29/germany-said-to-oppose-shielding-investors-in-italian-bank-plan

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-03/we-wont-be-lectured-italys-renzi-defy-brussels-over-banking-bailout

Sedan kommer naturligtvis president Francois Hollande också att tvingas avgå eftersom, när Italien lämnar kommer Frankrike av den ekonomiska verkligheten också tvingas att lämna euron och återgå till francen.

Dessutom fastslog Österrikes högsta domstol i förra veckan att det senaste presidentvalet som hölls där fördärvades av bedrägeri och behöver hållas igen. Detta kommer nästan säkert att resultera i valet av ”högerkanten” (dvs anti-EU-totalitarism) Frihetspartiets presidentkandidat Norbert Hofer.

För EU-fraktionerna har försökt att stoppa detta sönderfall genom att föreslå ett ännu snävare, mer centralt styrt EU. De föreslår även att utvidga EU till Mellanöstern och Afrika.

http://www.blacklistednews.com/%22EU_Wants_An_Empire%22_-_Brussels_Plans_To_Expand_Into_Middle_East%2C_Africa/52386/0/38/38/Y/M.html

Naturligtvis, med tanke på deras obehagliga koloniala historia, kan du ganska säkert slå vad om att folket i Afrika och Mellanöstern kommer att säga ”tack men nej tack”. Det är uppenbart att EU-projektet som var tänkt att utvecklas till en Sovjetunionen-aktig världsregering är dödsdömt.

I denna situation sade EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker, som tydligen blir allt fullare för varje dag, till EU-parlamentet att han hade diskussioner med ledare för ”andra planeter” om situationen i EU. Du kan vara säker på att utomjordiska politiker och galaktiska folk hade en städdag med detta.

http://exopolitics.org/european-commission-president-says-he-spoke-to-leaders-of-other-planets-about-brexit/

https://americankabuki.blogspot.jp/2016/07/sphere-alliance-message-178-what.html

Även i USA har Khazarimaffian stora problem. Det utbredda upproret över Hillary och Bill Clintons verksamheter är det tydligaste tecknet på detta. Det som har fått stor publicitet i flera medieplattformar, är att Bill Clinton praktiskt taget knuffade sig in i ett flygplan där USA:s justitieminister Loretta Lynch fanns och hade ett 20 minuters privat samtal med henne. Självfallet, med hans fru som är föremål för en brottsutredning, blev detta möte allmänt utskällt som en påtaglig inblandning i rättsväsendet. Antagandet de flesta människor gör är att Clinton hotade Lynch på uppdrag av Hillary.

I vilket fall som helst utfärdade Lynch senare ett offentligt uttalande som sa att hon kommer stödja det som FBI:s karriärtjänstemän beslutar. Dessa karriärtjänstemän har länge gjort det känt att om Hillary varit någon annan, skulle hon ha åkt in i fängelse för länge sedan. CIA-källor i Washington DC säger att det mest sannolika scenariot nu för Hillary är att bli dömd skyldig och sedan benådas av president Obama.

Men varken Hillary eller några andra medlemmar av hennes maffia kommer att få styra Amerika igen.

Flera stämningar om stulna val gör det också mycket tydligt att det amerikanska folket nu är i öppen revolt mot Khazarimaffians fräcka valstölder.

Pentagon-källor säger nu att detta är en del av en öppen massrevolution som pågår mot Federal Reserv-Styrelsens tyranni. En källa säger ”Brexit inspirerar Texodus och Califexit” och sedan kommer andra stater också lösas ut. Det kommer också att bli ”Amexit från Nato, FN och globalistiska frihandelsavtal som Nafta, TPP och TTIP”, förutspår Pentagon-källan.

Det har också varit en helomvändning i Mellanöstern. Som vi rapporterade förra veckan, ansöker nu Egypten och Israel om medlemskap i Shanghai Cooperation Organization, en grupp som deras påstådda långfristiga ärkefiende Iran ansluter sig till.

Nu har Turkiet plötsligt gjort en 180-graders omvändning och återupprättar nu vänskapliga förbindelser med Ryssland, Israel och snart även Egypten. Det ser ut som fred äntligen är på väg att komma till den så länge plågade regionen.

Den fraktion av Khazarimaffian som fortfarande envist vill starta Tredje Värlskriget och utlösa ”Armageddon”, har dock inte helt gett upp.

På den fronten gjordes det vissa åtgärder i Moskva förra veckan, av det slag som skulle göra sig för en bra spionfilm. Källor i FSB samt rapporter i nyhetskanaler som Washington Post och den officiella ryska Tass nyhetsbyrå, var alla överens om att det var något slags skottdrama nära den amerikanska ambassaden i Moskva förra veckan. De är också överens om att en allvarligt skadad amerikansk ”diplomat” flögs ut för akut vård.

https://www.washingtonpost.com/opinions/russian-fsb-guard-attacks-us-diplomat-outside-moscow-embassy/2016/06/28/2c42c98c-3d7f-11e6-a66f-aa6c1883b6b1_story.html

Nyhetssajten Sorcha Faal som drivs av amerikanska flottans underrättelsetjänst säger att ryssarna beslagtagit någon form av elektronisk anordning som innehåller information om personal i den ryska Östersjöflottan.

http://www.whatdoesitmean.com/index2065.htm

Omedelbart efter denna incident, befriades chefen för den ryska Östersjöflottan och många av hans underbefälhavare från sina uppgifter.

http://tass.ru/en/defense/885430

Ryssarna gjorde också omedelbart ett offentligt erbjudande, att ge exakta transponderkoordinater till grannländerna, för alla sina plan som flyger i det öppna luftrummet över Östersjön. Självklart syftade detta till att förhindra eventuella feltolkningar av ryska åtgärder i regionen.

Med tanke på tidigare beteenden av Khazarernas religiösa fanatiker som vill utlösa ”ändens tid”, är det en bra gissning att ännu ett försök att starta ett kärnvapenkrig stoppades.

Vad dessa religiösa fanatiker behöver få in sina huvuden, är att världen inte är på väg att upphöra, världen är på väg att börja eller återfödas in i det paradis som det alltid var tänkt att vara.

På den fronten kommer vi förhoppningsvis att ha några goda nyheter att rapportera nästa vecka, om förhandlingarna med Rothschilds representanter går bra. Om inte, kommer striden att fortsätta tills världens folk är segrande. Planetens frigörelse kommer snart.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. juli 5, 2016

    […] via Uppdatering av Benjamin Fulford – 5 juli — […]