Quential Rapport, 18 mars 2020

Quential Rapport, 18 mars 2020

 

QUENTIAL – IF THE FREQUENCY OF THE EARTH AND THE CONSCIOUSNESS DOES NOT EVOLVE, THEN THERE WILL BE GREATER GEOPHYSICAL CRISIS UPON THE PLANET – 3-18-20

TEACHINGS OF QUENTIAL

Det finns en maktkollaps hos de dominerande kontrollanterna av pengar och banksystem som föregår villospåret av COVID 19. Detta har inrättats för att undvika masshysteri. Bankerna rundas upp och alla deras konton och konfidentiell information fryses och undersöks. Undersökningarna som sker har aldrig tidigare skådats. När denna kommandokedja tas bort har inget under den någon styrning.

Det pågår internationella möten bakom stängda dörrar för en ny världsordning men inte som den ni var på väg emot, inte en världsmakt utan en omorganisation av hela det monetära systemet och den ekonomiska återställningen. Otroliga mängder pengar som är samlade kommer att släppas till allmänheten. De kommer snart att släppas i form av statligt stöd medan de nytryckta pengarna kommer att baseras på guld och hela världsvalutan återställs globalt. Det är därför alla företag stängs ner så att saker kan kalibreras på nytt.

Det kommer att släppas virus som kommer att skilja sig från COVID-19 och inte är så dödliga, som en del av en rökridå. Världsledarna står också inför insikten att planeten värms upp i sin kärna vilket kommer att skapa väderavvikelser, vulkaner och jordbävningar. Det kommer också att finnas meteoriter och asteroider som kommer nära jorden. Världen kan komma till ro i finansinstituten när bankindustrin och kabalen demonteras på ett fredligt sätt. Det har pågått ett krig under de senaste åtta åren med hjälp av eliten av specialstyrkor och fraktioner av de som kommer att ha mänsklighetens välfärd för ögonen, och det är de som vinner.

Coronaviruset är till för att få människor beredda att ha mat och proviantavsättningar utan ökad social hysteri och galenskap. Var mycket försiktiga med nyheterna för att inte få panik och programmeras till sensationsmakeri i deras sista försök att orsaka stor förödelse på planeten. Översittarna tas ner och samhället är på väg till stor läkning. Underskatta aldrig kraften i stor läkning där förnuftet återuppbyggs och Fågel Fenix kommer att stiga upp. Denna övergång kommer att vara smidig, men den kräver att var och en av er tar hand om era bröder och systrar och inte hamstrar.

Nu är det inte tid för våld, det är dags att arbeta tillsammans för den nya dispensationen och återställningen. Världen är en scen, den tar ett kvantsprång från ett samhälle som har hindrat mänskligheten från att växa och utvecklas med de högre frekvenserna. Bankirerna i Vietnam avrättas för korruption. I Spanien arresteras och tas de till rättegång och detta är bara början. Barnsmugglarna, pedofilerna, kannibalerna och onda män och kvinnor samlas ihop och kommer att åtalas för brott mot mänskligheten. Det är därför Donald Trump har så mycket motstånd, eftersom de kontrollerar media.

Quential

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...