Republikuppdatering, Lördag, 29 oktober, 2016

th-4

”Utan Drama”

Republikuppdatering

Lördag

29 oktober, 2016

———

”Allt handlar om att finna lugn i kaos” – Donna Karen

———

 

RV är nu i sin slutfas till fullbordan. Vi har fått veta att 800 numren kommer ut någon gång under denna helg, inga exakta tidpunkter har getts.

Det finns inget drama hos de som är involverade i frisläppandet. Det är ”Utan Drama” i själva verket. Det har visshet och ni bör också ha det.

Det förefaller dock att finnas en hel del missinformation som introduceras nu vid slutet. Det är bäst att ignorera de mesta eller alla senkommande Intel och hålla sig till vad ni redan har fått från röster ni litar på.

Omvärderingen har varit på gång hela veckan och fortsätter genom denna helg nu med valutor. Vid en viss punkt så måste valutorna tas om hand om och nu är det denna tidpunkt. Så håll saker och ting enkelt.

Zimbabwe ger ut nya suveräna skuld brev (valutor) måndag morgon in Harare (31 oktober), så det skulle vara rimligt att alla deras fiat historiska suveräna skuld brev samlas in och förlikas nu så att guld backade valutor nu kan tryckas.

Gott folk, RV är inte en raketvetenskap, men det är osynligt till större delen. I själva verket är det bara en serie av i förhand förhandlade händelser som nu utförs i snabb följd, med logiska slutresultat – inklusive vår inhemska politik, uttalande om Republiken, nya valutor introduceras och uppskovet med nationella val… till och med så har Hillarys mejl skandal varit en noga genomförd handling och utlöst vid denna tidpunkt… till gagn för både Republikaner och Demokrater.

Ja, saker och ting kanske förefaller slumpartat eller plötsligt, till och med chockerande, men allt då get gäller GESARA vid denna tidpunkt är 100% känt för alla partier och rullas nu ut med precision – implementeringsfasen av NESARA/GCR/RV/USN/ETC.

Ni får bara reda på vem, vad, varför och hur efter att allt är fullbordat. Lita på att NPTB (New Powers To Be – De nya vid makten) följer ett godartat protokoll för att frisläppa händelser till bokstaven av deras instruktioner – och alla godkänner.

Det betyder att det är mycket viktigt att anamma verkligheten av att RV sker för er och er familj denna helg, så att ni kan bli väl förberedda för er inlösen, fysiskt, känslomässigt, och andligt. Acceptera att det sker och att det sker nu.

Kom ihåg att detta är en gåva som ges till hela mänskligheten och ni är bara en av mänsklighetens föregångare och ledare här för att hjälpa till med att administrera och sprida fred och välstånd till alla.

Gratulationer till ert medvetna deltagande i mänsklighetens övergång från mörker till ljus och att ni är med i denna korta men hyper dynamiska finansiella transaktion för att uppnå en mirakulös slutända.

Känn er väl till mods med vetskap om att denna gåva och övergång har koordinerats med 209 suveräna regeringar via signerade avtal, och dess kungörande har blivit organiserat med ojämförlig varsamhet och säkerhet för att skydda ert personliga välmående och fysiska hälsa både på kort sikt och lång sikt.

Vet att ingen legitim finansiell enhet skulle skänka denna nivå av rikedom utan att säkerställa dess skydd. De behövde bara hålla processen hemlig så länge som möjligt, för att omintetgöra alla onda själars försök till att kompromettera era gåvor – därför var denna process så smärtsamt långsam.

800-numren kommer att skickas till er via ett mejl kallat – TETELESTAI – och/eller sändas via normalt uppdaterade valutasajter. Så håll utkik. När ni får mejlet eller hittar numret på sajten så ring bara till detta 800 nummer och sätt upp ert möte. Mycket enkelt. Mycket tryckt. Mycket lukrativt. Det finns gott om tid. Många möten. Gott om valutalikviditet för alla valutor. Många professionella för att guida er igenom processen.

Detta är en händelse utan drama. Så välj lugn istället för kaos i alla situationer. Var i frid. Då allt är väl.

Gud välsigne Förenta Staterna av Amerikas Republik.

 

 

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...