Ra via Kerstin Sisilla, 4 september, 2019

Ra 4 september 2019

Älskade barn på jorden. Jag är Ra och jag älskar er alla så mycket. Många hemskheter och många orättvisor har ni genomlidit för Gaias och er, mänsklighetens utvecklings skull. Detta genom årtusenden i slaveri genom åtskilliga liv i illusionens slöjor och dimmor.

Många av er har på ett enastående sätt bearbetat era djupt sittande rädslor. Andra fullföljer nu, när dimmorna lättar och slöjorna lyfter, detta arbete genom att leva i nuet i ert Hjärtas Ljus. Ni är underbara och beundransvärda mina Vänner, där ni står alltmer i ert mod och i er fulla kraft då ni har tagit lärdom av all er insamlade visdom och därmed kan återvända till er hemvist. Jord och himmel förenas/återförenas därmed och cirkeln sluts när ni nu åter blir fria när ni hittar tillbaks till er egen själ, era själsfamiljer och ser de uppgifter ni har utfört under era jordeliv.

Ingenting kan hindra er framfart och därmed Gaias snabba uppstigande i högre dimensioner. Mina varmaste gratulationer till era fantastiska insatser till hjälp för er vackra blå planet Gaia och allt liv som bebor henne.

Ta väl hand om er älskade Vänner och minns att vara i ert hjärta.

Jag älskar er alla. Ra.

Du gillar kanske också...