Penelope i Delfinernas och Valarnas rike via Kerstin Sisilla, 4 september 2019

Penelope i Delfinernas och Valarnas rike, 4 september 2019

Jag är Penelope, delfinen som lever i de djupa haven med mina vänner. Det är en tid sedan denna männsika och jag hade kontakt. Hon verkar ha haft mycket annat att jobba med, både utan och innan.

Sist jag kontaktade er kände vi delfiner en stor oro över föroreningarna i Gaias hav. Vi var nära att falla i hopplöshetens klor när vi såg att situationen med plast, mycket plast i olika former förorenade även de djupa haven som är livsnödvändiga för livets fortlevnad på denna planet. Lägg till detta oljeutsläpp, fiskenät och allehanda miljögifter som ökat i snabb takt på sistone.

Vi gläds nu, både vi delfiner och våra vänner valarna för att vi känner att era energier, era kärleksenergier stiger och därmed er empati för allt levande. Vi är tacksamma, liksom Moder Jord är tacksam för att ni tar ert förnuft tillfånga och förstår allvaret i situationen och nu börjar åtgärda föroreningarna. Vi känner tro på mänsklighetens förmågor, vi känner hopp inför en underbar ljus framtid och vi älskar er Människor på Jorden, liksom vi alltid har gjort. Vi minns en tid då vi levde i harmoni och med respekt, sida vid sida. Minns ni när vi simmade tillsammans, lekfullt och med stor kärlek mellan oss? Meditera och sök kontakt med oss delfiner, för vi hjälper gärna till med era själars läkning människor!

Kärlek från oss alla i Delfin- och Valriket genom Penelope.

You may also like...