Vivamus via Kerstin Sisilla, 16 januari, 2020

Vivamus 16 januari 2020.

Kärlekskrafterna som strålas över Gaia är här för att stanna Älskade Vänner. Låt Kärlekens ljus städa rent i era kroppar och själar, städa ut den allra sista lilla gnuttan av negativitet eller tvivel. Den tid som ni alla har väntat så länge på den är här nu Älskade. Allt vänds ut och in så Ljuset kan tränga in i minsta skrymsle och sopa rent. Allt som finns kvar efter storstädningen det är Kärlek eftersom Kärlek är allt som finns.
Njut av att resan når sitt slut och ni uppnår ert mål – att komma hem igen med stora gåvor av visdom som de under lång tid samlade erfarenheterna har givit er. Gåvorna avlämnas till Gud Fader och Moder som med glädje tar emot sina barns gåvor.
Känn Moder Jords/Gaias kärlek som också den strålar mot er nerfifrån, upp genom kroppen med minnen av allt det vackra och kärleksfulla som ni har delat under lång tid. Allt det tröga och alla de mörka minnena far iväg och byts mot det vackra, det ljusa; de underbara minnena av hav, sol, vind, naturens skönhet och djurens kärlek.
Ta emot tacksamhetenLjuset och Kärleken från Den Ende och från Moder Gaia.
Uppdraget är fullbordat Älskade Vänner. Jag är Vivamus.

You may also like...